юни 11, 2013 Maia Georgieva 3 Comments

     Здравейййтееееее!!!
Нямам търпение да ви покажа с какво ме развълнуваха силно Avène!!! Много харесвам техните продукти, както и отношението към почитателите им!  Доказана френска козметика за всеки ценител!
Та, ето! Сами вижте! Чудничко чувалче с чуднички продукти!!
 
 Какво се криеше в чувалчето ли? Прекрасна бяла чанта, пълна с мостри на продукти. Най-вече на кремчета, които съвсем скоро ще пробвам и ще споделя мнение кой крем е паснал на кожата ми най-добре. Имаше и мостра на емулсия  SPF 50+ - фотозащита за чувствителна кожа, която ще намери място в несесера ми с козметика за плажа!
Чантата е изцяло в стила на Авен - изчистена, бяла отвън и оранжева отвътре :) Супер кипричка е!
 А ето и продукта, който ми хареса най-много! Използвала съм и преди Термалната вода на Авен и съм страшно доволна. Един от най-любимите ми продукти на марката. Малка, сладка, компактна, побираща се във всяка дамска чанта. Термалната вода прави кожата ми много гладка и спокойна, същевременно ме освежава и тонизира. Миналото лято тази термална вода беше с мен винаги - на плажа, на работното място, в автобуса, в дискотеката...навсякъде! Дори и да избирах малка чанта за повод, пак сред първите неща, които вземах с мен беше тази термална вода. В стилната си бяла опаковка тя привличаше погледите на моите приятелки и бяха озадачени какво е. Е, обяснявах им, изпробваха я, та взеха, че и те си купиха. Само да ни бяхте видели - седнали в дискотеката, извадили термалните води и се пръскаме - ей това се казва освежаване :) Това лято вярвам, че отново ще получа доза прохлада с термалната вода Авен!
 А сега и малко инфо за самата термална вода - чудният еликсир...
ТЕРМАЛНАТА ВОДА AVÈNE, ПРИРОДНА АКТИВНА СЪСТАВКА С уникален и постоянен състав, Термалната вода Avène извира със скорост от 70000 литра на час.След дълъг 40-годишен път, тя извира бистра и чиста, за да бъде уловена и насочена към Производственото звено, където се създават продуктите за лечение на Дерматологичните лаборатории Avène. Също и към термалния извор, където на терапия се взимат под внимание чувствителната, нетолерантна, атопична кожа и с псориазис.
Дори днес, термалната вода Avène не е разкрила всички свои тайни. Провежданите проучвания от повече от тридесет години от Дерматологичните лаборатории Avène, част от Pierre Fabre Group, както многобройните фармакологични и клинични изследвания, целят разгадаването им в основа. Успокояваща, антииритативна и облекчаваща по природа, термалната вода Avène е богата на активни съставки, особено подходящи за най-чувствителната кожа.

  • - Ниска минерализация: сух остатък 266 мг/л.
  • - Калциев/ магнезиев бикарбонатен профил.
  • - Отношение калций/ магнезий равно на 2.
  • - Богата на силикати: 10,6 мг/л.
  • - Богата на олигоелементи.
  • - Неутрално pH7,5.

    Термалната вода Avène се подлага на педантичен бактериологичен контрол.
  • - 1996 : Tolérance extrême- една революция. Първият козметичен стерилен продукт, създаден с минимален брой чисти съставки, в стерилна среда клас А (най-високата степен на изискване за технологичния процес).
  • - 2010 : D.E.F.I.  (Изключителна Технология за Непокътната Формула). Тя позволява поставянето на нова система за затваряне на тубите, като осигурява непрекъсната защита. Продуктът остава стерилен по време на целия период на употреба. Без никакви консерванти, независимо какъв е обемът на тубата…


Дерматологичните лаборатории Avène формулират продуктови състави и развиват иновативни техники, за да предоставят успокояване и нежност на най-чувствителната кожа.

 А ето тук можете да прочетете малко повече за марката и вълшебствата, които предлага, за да имате наистина хубава кожа!
http://www.facebook.com/avenebg                 

       и на


Поздрави!!! :)


3 коментара: