юни 05, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Днес определено съм на доста сладка, шоколадова тема. Ето, че продължавам :)
Представям на вашето внимание AVON Planet Spa Indulgence! Това е суфле за тяло, обогатено с масло от ший и шоколадов трюфел. В първия момент си казваш, че ще е по-добре да вземеш лъжичка и бавно, бавно да си изядеш кремчето от симпатичната кутийка. Ноооо.....грабваш от сместа направо с пръсти и започваш да се мажеш...и мажеш...и мажешшшш....Направо се омайваш от шоколадова сладост. Суфлето е божествено. Изглежда точно като крем за торта, но искам да ви кажа, че е божествено за тялото ви! Овлажнява кожата чудесно, оставяйки й наситен аромат на шоколадови трюфели! 



Другият продукт от серията на AVON Planet Spa Indulgence е терапия за лице със средиземноморски зехтин. В симпатична прозрачна и много практична опаковка. С помощта на помпичка се сдобиваш с желаното количество продукт. Консистенцията е течна, прозрачна и с многооо златни частички. Мирише специфично и доста приятно! При нанасяне кожата ми става някак си "озарена". Златните частички се виждат съвсем леко доловимо, а кожата на лицето се чувства овлажнена и охладена. След попиване на продукта лицето ми изглежда супер! 


 А ето какво си представям постоянно поне час - два, след като се намажа със суфлето на Ейвън. Да, страхотен мъфин със шоколадов крем....



0 коментара: