юни 19, 2013 Maia Georgieva 2 Comments

Природа, аромати, красота! Това е DELAROM!!!

Delarom е френска марка козметика, която е изцяло натурална! Марката залага много на природните съставки! Всеки един продукт е обогатен с различни съставки от Средиземноморието: портокал, сусам, праскова, липа, маслина, лавандула и др. Козметичните формули съдържат етерични масла и съставки, произведени чрез органично земеделие. Продуктите са много ароматни. Когато ги изпробваш, се пренасяш във вълшебен свят, изпълнен със спокойствие и наслада. Естествени и благоуханни, продуктите на Delarom правят кожата ни сияйна и ослепителна.
Ето и отзив за продуктите, който изпробвах аз:

 Душ-гел с масло от сладък портокал. За всички типове кожа. В уникална опаковка!!! Ако някога имам възможността да направя своя марка продукти за тяло, те ще бъдат точно с такъв аромат на сладък портокал и в такива опаковки!!!! Когато използвам гелът, цялата ми баня ухае много сладко - на портокалчета..... ммммхмммм....
Почиства отлично, не изсушава кожата ми! Чувствам я отлично - еластична и копринено мека! Оообичам естествените съставки!

 След банята следва да продължа с портокаловото ухание на Портокалов лосион за тяло с масло шеа! В симпатичната кафява туба ще откриете богатството на лосиона! С нежна текстура, бяла на цвят. Нанасям малко количество, което е достатъчно да овлажни кожата ми и да я направи мекичка и подхранена! Суперско е усещането!!! Не мазен, не тежък, а страхотно приятен лосион за тяло!!! Съдържа портокалов цвят, масло от шеа, масло от кайсия и витамин Е! Перфектният лосион!!! Носи усещане на пълен комфорт!!!

 Следващият продукт е Ревитализиращ крем за лице против първи признаци на стареене! Предназначен е за всички типове кожа. В стилна бяла туба е поместен нежен крем, озаряващ кожата на лицето. Запазва кожата на лицето млада и копринено нежна! След като го изпробвах, почувствах кожата си много приятно. Кремът е много лек и приятен! Тук много си пролича високият клас на френската марка. Съдържа масла от шеа, макадамия и циатеа. Страхотен е!

 И не на последно място ви представям Почистващия гел за лице с перли от жожоба! Съдържа още невен и бяла коприва. Продуктът, който многооо ми хареса, ама наистина многоооо!!!!! В симпатична бяла тубичка е поместена прозрачна бяла смес, в нея можете да доловите ситни частички с цвят корал (можете да го видите по-долу). Гелът е предназначен за нормална до чувствителна кожа! Нежно почиства кожата, като я прави сияйна и свежа. Нанасям го сутрин и вечер на влажна кожа. Разтърквам с кръгови движения до образуване на деликатна пяна и изплаквам! А само как ухае!!! Опитайте, за да разберете!!! :))))))


DELAROM - ФРЕНСКИЯТ ЛУКС ОТ ПРИРОДАТА ЗА 

ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА!
http://delarom.bg
http://www.facebook.com/pages/Delarom-Bulgaria/111986912198720

2 коментара:

  1. Здравей, номинирах те за Liebster Blog Award! Ако искаш да се вкючиш, eto kak:
    http://dreamofjoe.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
  2. Хеййй, мерсиии мнооогооо! Звучи интересно! Включвам сееее....
    ;))

    ОтговорИзтриване