юни 26, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

 Dr Renaud


Сигурно и вие като мен постоянно се чудите как да се разхладите и търсите глътка хладинка?! Е, аз постоянно се къпя и така се опитвам да се разхладя. Май много не се получава предвид тена, който съм събрала и това, че на места кожата ми пламти :) Да, пламти, защото реших, че изоообщо не е горещо на плажа...защото имаше силен вятър и реших да не се мажа с предпазващ лосион :) Яко, нали?!
Стига съм се отплесвала и съм ви разказвала за мъдрите си решения! Време е най-после да ви представя моите съкровища на Dr Renaud - ароматни, пленителни, завладяващи!!!


Може би сте чували за марката и сте използвали техни козметични продукти. Ако ли да, можете да споделите в коментар по-долу кои точно сте опитвали. 

А за тези, които не са чували до сега за марката представям доста интересно инфо :)

60 ГОДИШНА ТРАДИЦИЯ
Д-р Луи Реймънд Рьоно (1914-1992) основава козметичната марка Dr Renaud през 1946 г. Медицинското образование той умело съчетава с дългогодишната си страст към активните съставки от природата (плодове, растения и билки).
Дарбата на Dr Renaud е в създаването на формули, чиито свойства идеално подхождат на различните типове кожа и позволяват съставянето на индивидуална програма. За да се гарантира максимално добро качество и ефективност, всички продукти са внимателно разработени, наблюдавани и тествани в специализирани лаборатории.
Dr Renaud е разработил концепцията за "многосетивното удоволствие", според която всяка стъпка по пътя към красотата следва да бъде момент на удоволствие. Като отражение на тази философия всички продукти на Dr Renaud са със съвременен и изискан дизайн, меки и гладки текстури, нежни цветове и възбуждащ естествен аромат. Всичко това докосва сетивата Ви и събужда невероятно удоволствие.

Brochure_Dr_Renaud_2011_1.jpg
 Dr Renaud 
Хидратиращо мляко за тяло праскова 75 мл
       Peach hydrating body milk


                                      
 Започвам с този продукт, защото наистина много ме впечатли и тялото ми просто го обожава! Разкошно мляко за тяло с нежна и бързопопиваща текстура, плодов аромат и цвят на праскова. Перфектна превенция против остаряване, дълготрайно хидратира, придава сатенена мекота, възстановява комфорта и еластичността на кожата.  Наслаждавам се на нежния прасковен аромат дълго след като го нанеса.  Съставките са просто вълшебни - хиалуронова киселина и натурален коктейл от екстракти от праскова, мед, круша, смокиня и пасифлора силно овлажняват, регулират нивото на хидратация, омекотяват и защитават кожата. Масла от жожоба и сладък бадем реструктурат, осигуряват мекота и еластичност. Нанасям млякото след баня с нежни масажни движения докато попие.
 Изключително нежна и приятна текструа! 
 Можете сами да опитате това прекасно мляко за тяло и неговите блажени действия върху кожата ви!

Dr Renaud 
Eксфолиращ крем за тяло праскова 75 мл.
Peach exfoliating body cream

Използвала съм много ексфолианти за тяло, но ти ги бие по всички параметри!
Създава такова прекасно усещане за сатенена мекота и гладкост на кожата, че просто не мога да го опиша! Използвам го един път седмично, като го масажирам на влажна кожа. Кремообразен скраб с вкусен аромат и цвят на праскова, който обновява кожата на тялото, възстановява блясъка и свежестта й. Прави я гладка, мека, еластична и приятна за докосване. Гранулки от костилки на праскова ексфолират, отстраняват замърсяванията и мъртвите клетки. Масло от костилки на праскова и екстракти от кайсия, праскова и алое вера подхранват, хидратират, омекотяват и освежават, а пшенични протеини изглаждат кожния релеф. Подходящ е за всички типове кожа. Приятен и лесен за употреба. Идеално подготвя кожата за обезкосмяване, препоръчва се редовната му употреба преди лятната ваканция, солариум или използване на автобронзанти за получаване на равномерен и дълготраен тен. Точно такъв тен се опитвам да постигна и аз! Вече има ефект!
Оставям ви да се насладите на чудесните съставки:
Частици от костилка на праскова – елиминират повърхностните вроговени клетки, изглаждат кожната повърхност и ускоряват клетъчното обновление; Масло от костилка на праскова – интензивно подхранва кожата, богато на олеинова киселина, съставна част на клетъчната мембрана, доставя конфорт и еластичност на кожата; Екстракт от праскова – стимулира и омекотява, създава усещане за свежест;Екстракт от кайсия – участва активно в процеса на регенерация на епидермиса; Пшенични протеини – изглаждат релефа и стягат; Алое вера – интензивно хидратира и регенерира. 
Посто перфектния скраб! Може би заради частиците от костилка на праскова, този ексфолиант ми допадна толкова много! Колкото повече ги разтъркваш, толкова повече пленителен аромат получаваш! Вълшебство!



 Можете да почетете повече за подукта, а защо не и да го опитате!
Продуктът се предлага в голяма туба или в малка компактна травъл сайз опаковка :)
                       

Тази серия включва и още няколко продукта, които (вярвам с интерес) ще разгледате:


Май е време за още нещо освежаващо, а? :)





0 коментара: