юни 15, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

KAY Build Kid and  DIBI Milano 

Привет на всички! Как прекарвате уикенда? Аз си почивам активно, а докато си почивам реших да ви запозная с KAY и DIBI MILANO. 

Започвам с прекрасния комплект KAY Build Kid, който съдържа шампоан 100 мл. и маска за коса 60мл. професионални продукти за коса. Съдъжат кератин, витамини, аминокиселини и масло памук. И двата продукта са в много сладички зелени опаковки. Шампоанът е предназначен за силно увредена, слаба и чупеща се коса. Маската предотвратява накъсването на косата. За сега съм използвала само два пъти продуктите в банята, но резултатът беше на лице още от първото измиване. Измих косата си със шампоана и масажирах. Получи се хубава пухкава пяна, ухаеща много приятно. След това изплакнах косата си. Нанесох малко количество от маската по цялата дължина на косата и изчаках 5 минути, а след това изплакнах и нея. И двата продукта ухаят много хубаво, след баня косата продължава да ухае на тях. Косата ми стана много хубава, лека и жива. Нямаше накъсани и стърчащи на всички посоки косми. Не стоеше слепнала, а напротив. Много съм доволна от продуктите! Още едно удобство са опаковките на продуктите, които са травъл сайз и могат да бъдат с вас по време на почивката ви, без да заемат много място в багажа ви. Това са чудесни италиански професионални продукти, които силно препоръчвам. Лятото косата ми е много суха и увредена от силното слънце и морската вода. С тези продукти тя ще запази хубавия си здрав вид. Силно препоръчвам и на тези, които боядисват косата си със силни бои и на тези, които често третират косата си с преса и сешоар.
От тук можете да разгледате и да поръчате продукта:
На сайта се предлагат и други продукти на марката, които силно препоръчвам. Италиански, префесионални, на много добри цени!




 Тук можете да прочетете цялостното описание на продуктите:
 Косата ми обича тези продукти!!!!


Представям ви и  DIBI Milano   - царицата на кремовете за лице! 

DIBI MILANO - Fill Perfection - специален 7 дневен кит за лице с филър ефект!

Просто вълшебен кмплект кремове за лице!!! Много висок клас козметика! Отново италианска марка, която предлага невероятни продукти! 7-дневният кит за лице с филтър ефект, който ви представям съдържа травъл сайз продукти. Това са филтър крем за лице 15мл., филтър серум за лице 5мл. и филтър концентрат за очи и устни 5мл. Опаковките на продуктите са в много стилни и качествени стъклени бурканчета, които запазват качествата на продукта. А те пък са опаковани в много изискана кутия! Но стига толкова за опаковките, ето ги и самите продукти!



Филър крем за лице - 15г. 
Анти-ейдж революцията на 2011” – Новата серия на 7 звездната италианска козметична маркаDIBI – “FILL PERFECTION”.
Кажете ‘СТОП’ на подвеждащите обещания!
Тотално запълва и заличава бръчиците и мимическите линии. Сега вече можете да се подмладите с 10 години... и то само с няколко приложения!
24 часов ‘анти-ейдж’ крем против бръчки. Копринена и мека текстура с моментален ‘филър’ ефект. Специално формулиран за всеки тип зряла кожа.
Активни съставки: Колаген марин, хиалуронова киселина, трипептиди, Витамин А и Витамин Е
Резултати: бръчките са запълнени, а кожата изглежда свежа и по компактна.
Начин на приложение: Нанасяйте сутрин и вечер на добре почистено лице. За оптимални резултати използвайте с крем за околочен контур и филър серум на серията Fill Perfection.
Богатата гама на активни съставки в тази уникална иновативна серия:
q Запълват и изглаждат бръчките външно и вътрешно.
q Пренареждат архитектурата на клетъчната матрица.
q Отпускат и разтягат мимическите линии.
Филър серум за лице - 5мл
Серум за запълване на бръчици с ‘филър ефект’. Не концентриран анти-ейдж серум с моментален ефект. Лека и неангажираща текстура, която бързо се поема от кожата. Формулиран специално за всякакъв тип зряла кожа.
Тотално запълва и заличава бръчиците и мимическите линии. Сега вече можете да се подмладите с 10 години... и то само с няколко приложения!
Активни съставки: Колаген марин, хиалуронова киселина, тетрапептиди, Витамин А и Витамин Е
Резултати: бръчиците са премахнати и запълнени, а кожата е подхранена и хидратирана
Начин на употреба: Нанасяйте на добре почистено лице сутрин и/или вечер под крема.
Филър концентрат за очи и устни - 5мл
Специална формула за таргетирано локално заличаване на мимическите линии около очите или контура на устата. Лесно за нанасяне и супер ефективно. Придава моментален резултат.   
Активни съставки: Колаген марин, Хиалуронова киселина, тетрапептиди, Хесперидин метил
Резултати: деликатните контури около очите и устните са тотално изгладени и запълнени. Визията е подмладена и подобрена. 
Начин на употреба: Нанасяйте малко количество сутрин или вечер, локално на специфичните зони: около очите и устните. 
След като се намажа кожата ми става кадифена, копринено гладка, мека, с изравнен тен. Сякаш нежен воал е покрил кожата на лицето ми!!!! Усещането е уникално!!!! А самият аромат не мога да ви опиша - ухае като на 7 звездна италианска козметична марка! Забележително е!

Перфектен продукт!!!!  Обичам  DIBI Milano ♛!!!!







Кремът отвътре - просто вълшебство!!! :)

Ето тук можете да разгледате подробно комплекта и да поръчате, за да се убедите в приказните качества на продукта.

Запознайте се и с останалите продукти на DIBI Milano! Клас в козметиката за лице!

Изключително доволна съм от сайта http://beautyexpert.bg!
Предлагат изключително качествена козметика на много хубави цени! Отношението към клиента им е на първо място. Много отзивчив и готин екип. Продуктите се получават експресно до вратата на дома ви. Няма да сгрешите, ако решите да поръчате продукт от сайта! Гарантирам, че ще останете много доволни!!!

Пожелавам ви прекрасен уикенд, изпълнен с много смях, слънце и веселиееее :))))))


0 коментара: