юни 21, 2013 Maia Georgieva 2 Comments


MACADAMIA NATURAL OIL

  Най-сетне и моята коса се докосна до тайнственото масло от Макадамия! Продуктите на Macadamia Natural Oil подхранват, възстановяват и съживяват и най-сухата и проблемна коса. В комбинация, аргановото масло и маслото от макадамия съдържат най-високата концентрация на незаменими мастни киселини, откривани някога в природата. Комбинацията от масла подхранва и защитава косата от вредните UV лъчи, като значително увеличават еластичността и придават видим блясък. 


Аз опитах олиото за коса Macadamia Healing Oil Treatment. 
Сладко мини стъклено бурканче от 10 мл., което съдържа лековито олио, необходимо за всяка коса! Вече няколко пъти изпробвах олиото. След баня на мокра коса нанасям само няколко капчици от продукта. Хубаво разнасям по цялата дължина с помощта на гребен. В описанието на продукта пише, че може да се добави и към шампоан, маска или боя за коса, но аз предпочитам да си го използвам чисто. Когато косата ми изсъхне, става хубава! Много гладка, нежна и пълна с блясък!!! Не се заплита, лесно се разресва и стилизира! Божествени са съставките - масло от макадамия и арганово масло! На тях се дължи и уникално протяният аромат на продукта, който остава на косата ми многоооо дългооо!!!! 
Пълният състав на олиото: Dimethicone, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Limonene.

 Горещо препоръчвам този продукт за многооо горещото лято, което настъпва... Ще предпази косата ви от вредните лъчи! Продукт, чрез който косата ви ще бъде зашеметяваща на секундата и няма да има нужда дори да я изправяте. Хоп и все едно сте минали през фризьор! Нанасяте няколко капки и сте готови за среща, без да се притеснявате, че косата може да ви предаде!!! :) 
Олиото можете да поръчате от тук:


 Имам и мостри на останалите продукти на марката. Съвсем скоро ще опитам и тях :)
Можете да разгледате какви други продукти има и на каква цена тук:

До съвсем скоро!!! :))

2 коментара: