Хигияфлор покет 400 mg, за плосък корем

юли 05, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

 Здравейте, сладки!
Както знаете аз тренирам усилено и все повече влизам в желаната от мен форма. За жалост често чувствам корема си подут, което ме кара да се чувствам дискомфортно. Реших да изпробвам Hygiaflore pocket и да опитам действието им върху корема ми. Пия ги сравнително от скоро, но вече има ефект. Храносмилането ми се подобри и метаболизма ми се засили. Като цяло се чувствам по-лека и не чувствам корема си така тежък. Не случайно в рекламата им пише, че на всеки 30 секунди се подава по 1 опаковка ХИГИАФЛОР ПОКЕТ по целия свят! Споделете опит, ако и вие сте ги изпробвали. Аз ги препоръчвам, ако чувствате корема си подут.


Малко повече за продукта:
Hygiaflore pocket
Действие: Подутият корем не е просто неразположение и дискомфорт. За тези, които страдат от него, това е стрес, който влияе негативно върху цялостното здравословно състояние, както и върху самочувствието. Причините за подутия корем са много и различни: нередовно и нездравословно хранене, стрес, тютюнопушене, проблеми в стомашно-чревния тракт (в това число запек). Недостатъчното количество на полезни бактерии в нормалната чревна флора също е една от най-често срещаните причини. ХИГИАФЛОР ПОКЕТ (Hygiaflore pocket) от Super Diet, Франция, е най-продаваният продукт против подуване и метеоризъм. Иновативната комбинация от билки, бирена мая и полезни бактерии (Бифидус бактерия бифидум и Лактобациликус ацидофилус), подобрява храносмилането, спомага за бързото и лесно изпразване на червата. С ХИГИАФЛОР ПОКЕТ не просто ще облекчите симптомите, но и ще се сдобиете с така мечтаното плоско секси коремче! Лесно е! Само няколко таблетки и ще сте в страхотна форма! Ще се чувствате по-лека и ще изглеждате по-секси! Доверете се на доказаното френско качество!
Съдържание:в 1 таблеткадн.доза
Китайски ревен (корен)227 mg907 mg
Ружа (корен)38 mg152 mg
Светла роза (венчелистче)38 mg152 mg
Артишок (прицветник)18 mg72 mg
Босилек (лист)18 mg72 mg
Кориандър (плод)18 mg72 mg
Бирена мая17 mg68 mg
Бифидус бактерия бифидум0.4 mg1.6 mg
Лактобациликус ацидофилус0.4 mg1.6 mg
Други съставки: Малтодекстрин, глутен, декстрин от картофи, силициев двуокис, талк, магнезиев стеарат.
Опаковка: 45 таблетки
Разфасовки:
Приложение: Допринася за нормалната функция на червата и на храносмилателната система, както и за намаляване на прекомерното натрупване на газове. За плосък корем.
Дозировка: Приемайте от 1 до 4 таблетки на ден, за предпочитане вечер. Започнете с 1 таблетка на ден. Тази хранителна добавка трябва да се използва само в кратки периоди. Не приемайте продължително ( максилен период на приемане: 10 дни ). В случай на лениви черва, приемайте храна, богата на фибри и достатъчно вода.
Забележка: Не се препоръчва за деца под 12 години, за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Производител: Laboratoire Super Diet, France
Препоръчителна дневна доза: 400 mg
Странични ефекти: Няма наблюдавани

0 коментара: