Bodyline ☆☆☆

юли 06, 2013 Maia Georgieva 1 Comments

Днес е събота! Почивате ли си? Забавлявате ли се? :) 
Моят съвет е: прекарвайте повече време сред природата, 
за да си починете наистина добре!
А аз днес ще ви представя едни уникални продукти, които тотално ще ви доближат към природата, тъй като съставките им са изцяло натурални! Те са Bodyline  и са страшно сладурски!
Малко повече за марката:
Bodyline е английска фирма за производство на натурална, ръчно правена козметика  в малки и свежи партиди. Фирмата е базирана в Пейнтън, Девън. Всички продукти на Bodyline, разгледани в този уеб сайт, са ръчно изработени от хората във фирмата в Девън, използвайки плодове, цветя, зеленчуци, билки, подправки и етерични масла.
През годините продуктовите серии на Bodyline и Lovely Bubbly се произвеждат само в малки, свежи партиди, но сме създавали и изработвали продукти за повечето британски търговци на дребно по бутиковите улици под техни собствени етикети. Спазваме една и съща философия при производството на продукт в 1-литрова стъкленица и на 10-тонни партиди за големи магазини.
Днес ще ви представя три супер готини продукти на марката:
1. Orange Sage & Fennel Face Mask
2. Avocado, Honey & Olive Oil Moisturiser
3. Lemon & Oatmeal Facial Lather

Уникални са, изключително много съм доволна, сякаш никога до сега не съм ползвала скраб или маска за лице. 
Те са нещо великолепно, a must!!!! 

Lemon & Oatmeal Facial Lather

Дълбоко почистващ скраб за отстраняване на черните точки и лющещата се кожа. Съдържа лимонов сок, който предотвратява усещането за опъната кожа. Просто втрийте продукта в кожата, като използвате вода за образуване на богата пяна, и изплакнете.


Консистенцията на продукта е много готинка  - вътре се виждат карченцата лимон. 
Нанасям малко количество, разтърквам и изплаквам. Божествен продукт, който отлично почиства кожата ми!
За поръчки тук:

Avocado, Honey & Olive Oil Moisturiser


Авокадото е с най-високо съдържание на мазнини в сравнение с всички плодове и зеленчуци; маслото е богато на витамини и минерали. Медът се грижи за и спомага за възвръщане на влагата в сухата, уморена кожа, докато зехтинът може би е предназначен за сухата кожа, лесно се абсорбира и предоставя защита срещу ултравиолетовите лъчи.
Този продукт е бял на цвят, кремообразен, леко пухкав. И към всичко това бих добавила - многооо ароматен! Отлично хидратира, попива за секунди. Приятният и доста специфичен аромат на продукта се усеща цял ден! Бих определила аромата като "био" - като цяло всички продукти на марката ухаят по този начин! Всички имар различен аромат, но се долавя тънката нотка на натуралните съставки Отвсякъде си личат истинските съставки на продуктите - виждам го както от консистенцията, както и по аромата им!
Кремът "отвътре"! Страхотен!
За поръчка тук:

Orange Sage & Fennel Face Mask


Маските за ежеседмично почистване са незаменима част от добрите разкрасителни програми. Тази маска съдържа портокали, които са богати на витамин С, както и цитрусов сок за премахване на излишното омазняване. Градинският чай почиства, охлажда и е с противовъзпалително действие, а копърът е естествен антисептик. Нанесете върху лицето, оставете да подейства в продължение на 10 минути и изплакнете.

До този момент не бях използвала подобна маска за лице, а вярвайте ми, имам доста голям опит с маските за лице :) Изклюително интересна консистенция - гъста, бледо розова, ухаеща на портокалчета! Нанася се много лесно с четка. Поставям средно дебел слой от маската върху кожата и оставям да постои около 10тина минукти. Още когато я нанеса на места започва да щипе на кожата, сякаш започва да почиства в дълбочина. След още няколко минутки започва постепенно да изсъхва и да опъва кожата ми. На десетата минута вече е напълно изсъхнала и стои като глинена маска (не смееш да се усмихнеш, защото се напуква:). Ако изтъркаш лицето си, маската започва да пада на прах. Аз я почиствам с вода. Кожата ми става много мекичка и супер почистена! Жестоко препоръчвам тази маска, защото наистина е нещо, което може би до сега не сте опитвали!

Това е маската отвърте :) Май не си личи приятно розовият й цвят... :)
Поръчки се приемат ето тук:

Можете да сравните трите продукта, като на тези снимки най-ясно си личи каква е сместа на отделните продукти :)


Bye bye (★^O^★)!!!
P. S. Не забравяйте, че днес е световният ден на целувката, така, че..... :)

1 коментар: