DR Renaud

юли 03, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

 Хей, днес ви представям програмата на Dr. Renaud: Mon programme bonne mine.  My glowing complexion programme. 
Тя съдържа 3 продукта:
1. Крем антизамърсяване за блясък морков;
2. Експресен почистващ лосион малина;
3. Изглаждащ и освежаващ крем за очи ябълка.


Продуктите на Dr Renaud от тази серия енергизират и регенерират уморената и девитализирана кожа, подложена на стрес и замърсяване. Зареждат я с кислород, витамини, олигоелементи и много тонус.
Крем антизамърсяване за блясък с морков(Carrot anti-pollution radiance cream)
Много е приятен и нежен. Придава лъчезарен вид, блясък и свежест на кожата. Премахва белезите от умора и стрес, хидратира, подсилва естествените защитни сили и предпазва от замърсяване. Нанася се сутрин и/или вечер. 


Продуктите са предназначени за нуждите на дехидратираната и/или суха кожа. Те съдържат натурални екстракти, масла и витамини, които хидратират, регенерират и защитават кожата. Активните съставки въздействат моментално и дълготрайно, като задържат водата в клетките поне 24 часа и така възстановяват и запазват водно-липидния баланс и повишават устойчивостта на кожата към външни агресии. Резултатът е гладка, мека, еластична и здрава кожа, ухаеща на малини.
Експресен почистващ лосион малина (Raspberry cleansing water)
Мицеларен лосион за лице и очи. Подходящ е за почистване както на замърсяванията на кожата, така и на грим. Изключително приятен, лек и с нежен малинов аромат. Формулата му “3 в 1” пести време и усилие, като отстранява грима от лицето и очите, почиства и тонизира. Подходящ е и за най-чувствителната кожа, тъй като не съдържа алкохол, а нежната почистваща съставка, извлечена от маслина е с пълен респект към хидролипидния защитен слой на кожата. Доставя истински комфорт благодарение на освежаващия екстракт от малини. Осезаемото хидратиращо действие се дължи на 3 активни съставки: Moist 24® (екстракт от коренище на южно субтропическо растение Imperata cylindrica), хиалуронова киселина и натриева пиролидон карбоксилова киселина, които са основни компоненти на естествения овлажняващ фактор на кожата. Доставя на кожата чистота и блясък само с едно движение. Един от любимите ми мицеларни разтвори. Нанасям го при нужда, като не го изплаквам с вода и няма нужда от допълнително тонизиране. 



Новата серия продукти на Dr Renaud ЯБЪЛКА е създадена за жените, които желаят да предпазват кожата си от стареене в по-ранна възраст. Последните научни изследвания сочат, че процесът на стареене започва на 15 г.! Още на 25 години се появяват първите признаци на остаряване: първи бръчки. За първи път във формулите на продуктите е включена активна съставка с органичен произход, както и фито бетаендорфини, които релаксират, повишават ефективността на продукти и подобряват качеството на кожата. Четири екстракта от различни сортове ябълка са основните активни съставки: органичен ябълков сок, богат на витамини и минерали, ябълкова захар, която изглажда релефа и изпълва кожата, клетъчен екстракт от ябълка, който забавя появата на бръчки и масло от ябълкови семки, което защитава от външни агресии.

 Изглаждащ и освежаващ крем за очи ябълка (Apple anti-tiredness eye care)

Лек крем, който ефективно се бори с белезите на умора и преждевременно остаряване в областта около очите. Съчетава изглаждащото и антиостаряващо действие на 4 натурални ябълкови екстракта, богати на витамини и минерали, едновременно освежаващото и релаксиращо действие на фитоендорфините, както и дрениращото действие на екстракта от портокалова кора. Екстрактът от зелени микроводорасли заличава тъмните кръгове. Офталмологично тестван продукт. Не съдържа аромати и не дразни чувствителните очи.

 А само сега 15% отстъпка за поръчка 2 различни продукта и 20% отстъпка за минимум 3 различни продукта+ подарък комплект четка и лента за глава 
15% за поръчка на поне два различни продукта и 20% отстъпка за минимум 3 различни + подарък несесер
Всички промоции можете да разгледате тук:





0 коментара: