Комплект Volume Express One by One Satin Black

юли 29, 2013 Maia Georgieva 2 Comments

Здравейте!
Днес ви представям един отличен онлайн магазин за козметика, а именно:
В него се предлага доста качествена козметика, като продуктите са разпределени в няколко раздела. Последният е Промо, в който можете да намерите много хубави и намалени продукти.
Вярвам, че всеки, който го разгледа, ще си хареса по нещо. Много са бързи и точни! :)
DIN Онлайн магазин
Аз ето един уникален комплект, който можете да откриете в http://din.bg

Комплект Volume Express One by One Satin Black

Съдържа:
*Спирала Volume Express One By One Satin Black
*Молив Crayon Expression Kajal 33  - черен цвят.
*Демакиатор Skin Naturals Essentials Calming 2IN1 200ml

И трите продукта са много хубави и супер потребни :)




Демакиатор Skin Naturals Essentials Calming 2IN1 200ml - подходящ за чувствителна кожа, премахва и водоустойчив грим, за лицето и очите. Не съдържа парфюм и алкохол. Обогатен с растителен екстракт и про-витамин B5. Има две фази: маслената има освежаващ ефект, а водната отстранява грима с едно движение. Самата течност е много интересна - много нежна и леко мазна, има съвсееем леко доловим аромат. Преди да използвам продукта хубаво го разклащам, за да смеся двете фази (много обичам такива двуфазни продукти:). Напоявам леко едно тампонче и го поставям на окото си. Изчаквам, като го притискам и втривам внимателно върху окото. Лосионът премахва отлично и спирала и очна линия (дори и водоустойчиви). Същото прилагам и на другото око. Изобщо не щипе и не дразни на очите! С напоен тампон почиствам и лицето си от грима. Продукт, който съм доволна, че открих. Оставя кожата приятна - нито изсушена, нито мазна, а приятно почистена и мекичка :) 

 Молив Crayon Expression Kajal 33  - черен цвят. Прецизен от първото нанасяне. Перфектното черно! Дори и с едно нанасяне изглежда перфектно - средно дебела линия с хубаво черно, а не сиво. Моливът е средно твърд. Достойно замества очната ми линия! Издържа дълго, преди да започне да се размазва.



 Спирала Volume Express One By One Satin Black - с технология с Витамин С и Плодови киселини за изглаждане миглите на повърхността - действие като балсам. Иновативна четка с тройно действащи власинки - улавя, покрива и разделя всяка мигла. 
Много ми хареса спиралата. До сега не я бях използвала, но много ми хареса! Четката е уникално удобна и разресва миглите една по една. Не ги слепва, дори и да нанесеш няколко пласта спирала. Уникален черен цвят :) Не мога да спра да пърхам с миглички от кеф :)






Вие използвали ли сте някои от продуктите в комплекта?
В момента е на промоционална цена! :)

2 коментара:

  1. Тази спирала ми е от вечните фаворити!
    Поздрави - Girls Temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Оооо, да и на мен!!! Аз я открих съвсем скоро и в последно време използвам само нея! :)

    ОтговорИзтриване