Крем против стрии Maternea

август 25, 2013 Maia Georgieva 0 Comments







И така - стриите на прицел!
Защо се появяват те?! Появяват се по време на бременността или при рязко отслабване. Те са изменение на кожната тъкан в дълбочина. Образуват се поради твърде бързото разтягане на кожата и неспособността на организма с такава скорост да си достави нужните градивни съставки, особено колаген и еластин.
Maternea - гр. Шумен.Крем против стрии Maternea е хипоалергенен, дерматологично тестван, с ултра-лек натурален аромат, без добавен парфюм. Специално разработен е за бременни и кърмещи майки, гарантирано безопасен за бебето.
Формулата на Крем против стрии Maternea съдържа специално подбрани натурални активни съставки, растителни масла и витамини с висока проникваща способност, които осигуряват и поддържат еластичността на кожата, дълбоко я хидратират и защитават, като запазват нейната гладкост и мекота. Специализираният комплекс от активни съставки Regestril™ е с клинично доказано действие и стимулира регенерирането на клетките дълбоко в слоевете на кожата, там където се образуват стриите, като ускорява възстановителните процеси и активира производството на колаген и еластин. Така той предпазва от появата на стрии и активно редуцира вече образуваните. За еластичността и комфорта на кожата през тези месеци, изпълнени с толкова предизвикателства се грижат натурални масла и витамини:
Бадемовото масло увеличава еластичността на съединителната тъкан, богато е на протеини и има успокояващи и подхранващи свойства. То е основният съюзник в месеците на голямото разтягане и свиване.
Витамин E доставя влага на кожата и я предпазва. Той е добър антиоксидант, защитава кожата от вредното влияние на свободните радикали, намалява сухотата и сърбежа, действа успокояващо и придава комфортна мекота и еластичност.
Витамин С, в своята мастноразтворима форма, участва в синтеза на колагеновите влакна и подобрява еластичността на кожата, антиоксидантните му свойства успешно забавят процесите на стареене.
Маслото от жожоба допълнително подпомага подготовката на кожата – прониква дълбоко, овлажнява и омекотява.
pictograms


А сега следват и моите положителни впечатления. Удобна мека туба 150 мл. Използвам крема доста често и вече опаковката е наполовина пълна. Реших да съм по-усърдна в мазането и борбата срещу стриите, които съм получила (според мен) след отслабване и после пак напълняване и после пак отслабване и...така :) Доста неприятно, защото дори и да имаш хубаво тяло с готин тен, те пак са там! Личат си винаги и сякаш ти се усмихват злобничко, казвайки "даааа, тук сме, няма отърваване от нас. Мажа се, когато се сетя след баня. Нанасям малко количество върху засегнатия участък (краката и дупето:( и започвам с кръгови движения да масажирам. 

Масажни движения:
body_masage
Кремът попива и не го усещам по кожата си, не е мазен и лепкав. По-малките стрии вече изчезнаха и сега се боря с по-дълбоките и грозни, които по мои наблюдения се свиха, но все още забелязвам. На самата опаковка е написано, че трябва да се маже два пъти дневно - сутрин и вечер върху чиста и суха кожа. За съжаление не успявам да се мажа толкова често, защото или не се сещам или все нямам време. Но като цяло съм доволна от резултата на крема върху моите стрии, дори и с по-малко усилия от моя страна :) 

За още по-добър ефект, комбинирайте с останалите продукти Maternea – Олио за еластичност Maternea и Стягащ крем за гърди Maternea.

Тук представих страхотния крем за стягане на тяло на марката Materneahttp://thingamyjic.blogspot.com/2013/08/maternea.html
Много харесвам сайта на марката, често си чета в него, има доста полезно инфо, а и е със сладък облик: http://maternea.bg/ :)

0 коментара: