За здрава коса с Evterpa

септември 20, 2013 Maia Georgieva 4 Comments



И-и-и-иииии още два продукта на Евтерпа. Все още не мога да повярвам, че на нашия пазар има такива продукти - толкова евтини като цена, а толкова качествени и разкошни! Отново публикация, която ще е посветена на грижата за косата. Изразходвах двата шампоана наполовина и реших, че е време да драсна едно ревю и за тях. Разбира се, те са снимани отдавна. Когато реша, че ще пиша ревю на продукт, винаги го снимам преди да го използвам и чак тогава го поставям в банята или на тоалетката при останалите продукти. Това го правя от мерки за сигурност :D Не се знае какво може да му се случи в банята или пък някъде другаде- да го изтърва, да му се отлепи или нагаргарони етикета от водата или пък да го изцапам:) Мисля, че е много по-приятно да представя продукта в пълния му блясък :) Та така и с тези шампоани! И двата са от 270 мл, поместени в готинки прозрачни шишенца с помпички :)
Първият шампоан, който ми хареса повече е Евтерпа Шампоан за диамантен блясък 3 в 1. Запазва цвета, подхранва и парфюмира косата. Мирише приятно, не е много гъст, измива косата отлично, като не прави много пяна. Не знам защо ми хареса повече. Според мен измива сякаш по-добре и косата ми е чиста по-дълго време. Може би е по-подходящ за моята коса. 
Другият шампоан е Евтерпа за изтощена коса с масло от жожоба. Има подхранващо действие, за боядисана и накъдрена коса, против косопад. Отново не се разпенва много, ароматът му е нежен и приятен, измива добре, предпазва цвета на косата от измиване.
Всеки може да отдели няколко левчета и да се наслади на тези шампоани, няма как да останете разочаровани!

4 коментара:

  1. Здравей!Един таг от мен :))
    http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award.html

    ОтговорИзтриване
  2. Евтерпа винаги са ме отблъсквали с грозни опаковки и малоумни реклами, ама след толкова хвалби май е време да загърбя предразсъдъците и да ги пробвам. (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не ги бях опитвала и мислех като теб! Но сега вече се убедих, че са много хубави и на много хубави цени!:))))) Наистина понякога не трябва да съдим за продукта по опаковката и рекламите :)

      Изтриване