HYDRAITING FACE CREAM /Hyaluronic acid/

септември 25, 2013 Maia Georgieva 0 Comments













Хоп, привет, сладички!
Днес съм подготвила едно ревю за  Хидратиращия крем за лице на Cosmeceutical solutions and products Ltd.
Ако марката ви е непозната, ето малко инфо: Фирма  Cosmeceutical solutions and products Ltd. е козметична фирма, създадена през 2009 г. в гр. София. Основна дейност на фирмата е разработване на собствени високо-технологични продукти в областта на професионалната козметика, както и тяхното производство и търговия. Фирмата извършва също и консултантска дейност и разработва козметични продукти за свои клиенти.
Амбициозните цели на фирмата се постигат благодарение на високата квалификация и натрупания опит от нашите специалисти. Разработките на продуктите ни се осъществяват от професионалисти с дългогодишен опит в областта на фармацията и козметиката. Продуктите ни са създадени с максимална грижа за здравето и  красотата на потребителя.
В козметичните продукти са вложени прецизно подбрани иновативни и ефикасни активни съставки от натурален произход, които помагат да се чувствате и изглеждате прекрасно. Уникалността на рецептурите и използваните суровини, предлагани от водещи европейски производители на козметични суровини са гаранция за нашето качеството.
 Ето какво казва производителя за продукта, който аз опитах - HYDRAITING FACE CREAM /Hyaluronic acid/.
Лек, хидратиращ крем, попиващ без остатък. Има овлажняващо и противовъзпалително действие. Съдържа хиалуронова киселина, сок от алое вера, алфа бизаболол и масло от макадамия.
Хиалуроновата киселина е натурален продукт, който се съдържа в човешкото тяло. Тя играе ключова роля в производството на съединителна тъкан, изгражда основата на междуклетъчното вещество и притежава уникалната способност да задържа влагата. Една нейна молекула привлича около 100 молекули вода. Като естествена съставна част от свързващите тъкани, хиалуроновата киселина не е токсична и не е дразнеща.
Сокът от алое вера и алфа бизабололът са съставки с успокояващо и противовъзпалително действие. Алфа бизабололът е натурален продукт, който се добива от цветовете на лайката. Маслото от макадамия има състав, близък до мазнините в човешкото тяло. Изпълнява ролята на регулатор за хидро-липидния баланс в кожата.
Употреба:
Нанесете на лицето и шията с лек масаж, докато крема попие напълно. Прилага се два пъти дневно, сутрин и вечер.
Разфасовка: 230 ml / 50 ml

Ето какво имам да кажа аз за крема.
Поместен в малко сладко бурканче от 50 мл., кремът впечатлява още с изчистения и стилен дизайн на опаковката. Кремът оправда напълно очакванията ми. Изключително много съм доволна от ефекта върху кожата ми. Ухае нежно и приятно, като миризмата му е точно като на лосиона за тяло, който ви представих в предната публикация. Средно гъст е, с приятна мека текстура. Нанасям го два пъти дневно - сутрин и вечер, когато усетя кожата си много суха. Когато не е толкова суха, го използвам само сутрин. Много приятен е за нанасяне - попива бързо, оставя лек аромат, хидратира чудесно. Не оставя върху кожата лъскав и мазен ефект, а я прави с чудесен развномерен тен и кадифен завършек. Определено е добър избор за настъпилата есен и съпътстващите я силни ветрове, които правят кожата ми толкова суха и лющеща се... През целия ден чувствам кожата си чудесно, а и изглежда така! Много се радвам, че попаднах на толкова добър крем точно навреме!

Моят е от 50 мл. и е на цена  от 9 лева.  По-голямата разфасовка от 230 мл струва 15,60.


0 коментара: