Пробиотик 10 на Jamieson - здраве за цялото семейство

октомври 01, 2013 Maia Georgieva 0 Comments





Здравейте!
Днешната публикация е отправена към всички - малки и големи. Представям ви Пробиотик 10 на Jamieson- един чудесен продукт, който е подходящ за всички и помага да сме здрави. Много харесвам всички продукти на Jamieson, а това е един от любимите ми! Давам малко информация (от сайта на Jamieson) за това какво са пробиотиците, за какво спомагат, как и кога да ги приемаме :)
Какво са пробиотиците?

Пробиотиците са живи микроорганизми, които прилагайки се в достатъчни количества предоставят множество благоприятни ползи за здравето на човешкия организъм.
От какво се предизвиква дисбаланс в организма?

Съвременния начин на живот, високото ниво на стрес, небалансираната диета, ниско-качествена храна и лечението с антибиотици  са сред редовните причини предизвикващи дисбаланс в човешкия организъм и появата на неприятни чревни симптоми, инфекции и намаляване на имунитета.
Информация за продукта: 
За кого е подходящ Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson е естествено решение цялото семейство в стремежа към здравословен начин на живот, грижейки се за подсилване имунната система, здравия чревен тракт, правилното смилане на храната, непрекъснатото възстановяване на лигавицата на червата. Подходящ за всички над 1 годишна възраст. При малки деца капсуалата може да се отвори и съдържанието може да се смеси с меки храни като кисело мляко или пюре.
Съдържание: 
Какво съдържа Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson съдържа 10 милиарда полезни бактерии във всяка капсула, с 8 различни налични щама за максимално действие. За разлика от други пробиотици , при които има информация само за вложеното количество бактерии, без гаранция за броя по време на приема, Jamieson гарантира за наличност на 10 млрд клетки до края на срока на годност. С иновативната гастропротектив капсула клетките достигат до червата въпреки изключително киселата среда в храносмилателната  система на човека.

Bifidobacterium bifidum HA-1326.0x108 CFU
Bifidobacterium breve HA-1292.5x109 CFU
Bifidobacterium longum HA-1357.0x108 CFU
Lactobacillus acidophilus HA-1228.0x108 CFU
Lactobacillus paracasei HA-1962.1x109 CFU
Lactobacillus rhamnosus HA-1112.7x109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (B) HA-1145.0x108 CFU
Lactobacillus salivarius HA-1181.0x108 CFU
Съдържа още: малтодекстрин, фруктоолигозахариди, растителен магнезиев стеарат, силиций, аскорбинова киселина, водоразтворима целулоза.
Дозировка: 
Пробиотик 10 с опаковка от 60 капсули при дневна доза от 1 каспула е изключително подходящ за профилактично предназначение, дори без наличие на остър проблем за поддържане на добро здраве.  Достатъчен за 2 месечен прием, за най-добро проявяване на ползите. Приеймате заедно с храна, няколко часа преди прием на други лекарства. Съхранявайте на стайна температура (15°-20°С). Не е нужно съхранението в хладилник след отваряне.
Моята оценка за пробиотик 10 на Jamieson е 6! Много добре ми действа пробиотикът, а и не само на мен - на всички вкъщи!  Опаковката е супер готина на външен вид. На гърба на опаковката има мини книжка с указания и с много инфо на нея: за това какво съдържа всяка таблетка, какво е предназначението, каква е дозировката. Шишето съдържа 60 капсули със средна големина (по принцип не мога да пия голями хапчета :), но тези са с приемлива големина). Пия по една на ден. По принцип опаковката ще стигне за два месеца. Ние ги пихме цялото семейство и свършиха малко по-бързо. Чувстваме се пълни с енергия, сила и все още удържаме фронта, не сме прихванали есенните грипчета, да стискаме палци да сме здрави!!! Но за това пък трябва да се пият не само пробиотици, а и малко повече да се пообличаме :) Добре повлия и на вечно къркащият ми и нередовен стомах.Не забелязах неприятни странични ефекти. Бактерийките, които съдържа пробиотика се справят отлично! Препоръчвам на всички, които се стремят към здравословен начин на живот!
Цената им е 38-39 лева за опаковка от 60 капсули.
Можете да видите в кои аптеки ще откриете Пробиотик 10 ето тук: http://jamieson.bg/drugstores/all


0 коментара: