Manuka Toning Gel & Manuka Honey Night Cream

декември 13, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

 
Манука продукти!!! Да, мед манука... сигурно сте чували за него и какви лечебни качества има. Пчелите го произвеждат от ароматните цветове на храста манука, който расте в Нова Зеландия. Той е тъмен на цвят и подобно на карамела има гъста консистенция. Продава се в напълно необработен вид, за да бъдат запазени и най-крехките му, полезни за здравето съставки. Знам, че лекува акне и е природно оръжие срещу инфекции. Разбира се, че може и да се похапва, но не е много евтин :) Все пак можем да спретнем коледни бисквитки или мъфини с мед манука.
Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък.
Затова създадохме една ефикасна и лесна за употреба серия за естествено чиста и здрава кожа. В сърцето на нашата серия е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки.

Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

Абсолютно натурална – само с три основни съставки.
Мед от манука

Този забележителен мед връща жизненoстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване. Нашият висококачествен активен мед от манука е внимателно събран в момент, в който притежава най-силни свойства, за сияеща от здраве кожа!

Масло от манука

Етеричното масло е внимателно извлечено от листата на новозеландското дърво манука. Избрахме това масло заради уникалните му антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

Токоферол (витамин E)

Лесноусвоим, този антиоксидант е спечелил названието „витамин на кожата” с това, че подпомага предпазването й от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа. Внимателно извлечен от геннонемодифицирани соеви зърна.

Manuka Toning Gel
За всеки тип кожа - 100ml.

100% натурален продукт без парабени. Хидратира, тонизира и освежава кожата. С антибактериално действие.

Тонизира и освежава почистената кожа с успокояващия активен мед и масло от манука, притежаващо изключителни антимикробни свойства. Този лек, несъхнещ тоник е чудесно балансиран, почиства порите и подпомага поддържането на сияеща и здрава кожа.
За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер след почистване. Нанесете върху лицето и шията. Избягвайте зоната около очите – ще усетите лек тонизиращ ефект. Оставете да попие за около 30 секунди преди да нанесете Manuka Honey Cream, както обикновено.
Цена 40 лева за 100 мл. от http://mangeli.com/
Моето мнение за тонизиращия гел:
Опаковката е много готина - изчистена, бяла...много ми допада. Лек, полупрозрачен, много ароматизиран (ухае на страхотните си натурални съставки - мед от манука, масло от манука и токоферол). Използвам продукта всяка вечер преди да нанеса крема си за лице. До сега не бях използвала подобен продукт, с много интересно действие e. Нанасям с нежни масажни движения. Разнася се много лесно. Гелът освежава и "събужда" кожата. Добре я овлажнява и отпуска. Много ми хареса това, че няма парабени и е изцяло натурален продукт! Попива много лесно и се съчетава с нощния крем за лице Манука. 




Manuka Honey Night Cream oil skin

100% натурален продукт без парабени. Балансира естествените мазнини на кожата.

За мазна към нормална кожа - 50ml
Този лек, немазен крем прави чудеса през нощта, за да възстанови идеалния воден баланс на кожата. Съчетанието активен мед и масло от манука, което притежава уникални антимикробни качества, прави кожата чиста, гладка и сияеща.
За най-добър резултат използвайте всяка вечер след Manuka Toning Gel. Нанесете малко количество върху лицето и шията.
Моето впечатление за нощния крем:
Същата бяла опаковка като тонизиращият гел. Кремът съдържа същите уникални съставки - кой би отказал крем с мед :) Ухае като медена питка. Аромат, дължащ се на натуралните съставки на крема. Много е лек за нощен крем, много приятен. Покри изцяло очакванията ми. Моята кожа е нормална към мазна и ми се искаше кремът за лице да не омазнява допълнително кожата ми. Този е точно такъв - балансира нивото на омазняване на кожата. Някак стои много нежна, подхранена и чиста.
Отново ще откриете на http://mangeli.com/ за 45 лева.








До скоро!!! :)

0 коментара: