Стягащ гел за бюст Maternea

август 31, 2013 Maia Georgieva 0 Comments










Признавам си, че май не полагам особени грижи за гърдите си. Преди време бях пила едни хапчета за стягане на бюста, които доста нашумяха с рекламата си, но май не забелязах особен ефект от тях. Сега се мажа със стягащ гел на Maternea.  Това е марка, която споменавам доста често и предлага хубави продукти за бременни жени на съвсем достъпни цени. Този крем съдържа специално подбрани активни съставки, които ефективно повишават еластичността на кожата, защитават я от отпускане, подхранват и хидратират. Кожата ми е здрава, мека и гладка. Влияе ми много добре и съм доволна. Масажирам се когато се сетя. Може би през някоко дена. Кремът е лек, бял на цвят, без миризма. Попива мигновено и оставя приятно нежно чувство.
Масажни движения:
breast_masage
Ефективното действие на крема се основава на активния биотехнологичен комплекс Bio-Bustyl®, който стимулира клетъчния метаболизъм и синтеза на колаген, дълбоко реструктурира кожата като осигурява нейната стегнатост и еластичност. Синергията на действие на трите му активни съставки осигуряват общата ефективност за стягане и твърдост на гърдите.
Екстрактът от кигелия (Kigelia Africana), извлечен от плодовете на свещено африканско дърво, действа регенериращо, като активизира микроциркулацията, тонизира и стяга кожата. Той е и естествен антиоксидант, който защитава деликатната кожа от свободните радикали и преждевременното й стареене.
Дермохлорела е екстракт от зелено микроводорасло, което съществува на земята от 2 милиарда години, богато на аминокиселини и олигопептиди. Той допълнително стимулира синтеза на колаген и еластин, основните компоненти на кожата, които й осигуряват еластичност, плътност и здрав вид и предпазват от образуване на стрии.
Споделете вашия опит от подобни кремове :)

0 коментара:

Лосион за тяло HEMPZ с аромат на ванилия и сливи

август 30, 2013 Maia Georgieva 3 Comments

Хемпц ванилия и сливиКато върл почитател на всякакви мазила за тяло, ще ви представя и лосионите за тяло на Хемпц. Те са американски и са супееееер аромааатнииии....По принцип са създадени за възстановяване на кожата след слънчеви бани, много подходящи за хидратация на кожата след солариум. Лосионите могат да се открият в нета ето тук: http://shop.heat.bg/index.php?route=product/category&path=18_60
Сами можете да разгледате, че се предлагат най-различни разфасовки, аромати и цени. Ами какво да кажа - всички ми харесват!!! :D Дори няма лосион HEMPZ, за който да кажа, че не ми е харесал аромата, текстурата или резултата след намазването. Всички са супер готини и така различни един от друг! Смятам да ви представя няколко от лосионите. Днес започвам манията си по HEMPZ с Лосион за ежедневна употреба с максимална степен на хидратация с аромат на ванилия и сливи. Размер - 500мл. Цена  - в момента 35 лева, намален от 48 :) Лосионът съдържа 100% чист екстракт от коноп, масла от ший и женшен, витамини A, C, E и екстракти от сливи. Не съдържа парабен и глутен. Напълно 100% растителен. Текстурата на лосиона е много приятна - лека и нежна, лилава на цвят. А миризмата  - УААААУУУ! Ненатрапваща се, плодова, богата. Веднага след баня се намазвам цялата - от- до! Не пропускам и място от кожата ми! Чувствам лек охлаждащ ефект, усещам уникалния аромат през целия ден върху кожата си (в стаята, в която съм се намазала, също ухае цял ден на лосиона). Отлично стяга, овлажнява и успокоява. Цял ден мога само да стоя и да си се мажа с лосиона :) Няма да ми омръзне, повярвайте :)))) Това си е цял празник за кожата ми :)

3 коментара:

Слънчеви усмивки с Evterpa :):):):)

август 29, 2013 Maia Georgieva 3 Comments

♥Summer♡ Love♥ Beach ♡= Happiness.....













Дам, ♥ (обичам) плажът много, много, ама наистина много ми харесвааа. Жалко, че лятото е към края си и останаха съвсем малко летни дни. Да се надяваме поне, че и през септември ще има топли дни, на които да се наслаждаваме. А ето и едни продукти, които използвам на плажа. Те са на българската марка Evterpa. До сега не бях използвала техни плажни продукти, но опитах и останах впечатлена. Плюсовете са ниските цени и хубавото качество на продуктите, в което се убедих. Та ето и продуктите: Плажно масло с фактор 30, Плажно масло за бебета и деца отново с фактор 30 и Плажно мляко 3 в 1 с фактор 30. 
Започвам с продукта фаворит за мен, а именно Плажното масло за бебета и деца +SPF 30. 
Поместен е в готина синя тубичка - спрей от 55мл. Нанася се много лесно, само напръсквам участъка, който желая и разнасям с ръце. Попива бързо, като оставя приятна следа върху кожата ми и я ароматизира много приятно на кокос. На мен поне ми мирише на това. Много ми хареса маслото и смятам, че едно хубаво плажно олио трябва да е такова - мазничко, уханно и наистина да защитава кожата. Използвам го в часовете между 12 и 14, когато слънцето е най-силно. 
Следващият продукт е Плажно масло +SPF 30. То е 3 в 1 и: предпазва кожата, за хубав здравословен тен, против изсушаване. Опаковката му е от 100 мл, кафява, отново с пръскало за лесно нанасяне. Напръсквам там, където желая и разнасям. Оставям да попие хубаво в кожата. Това масло също ухае много хубаво, но миризмата на маслото за деца ми е фаворит. Кожата ми не се изсушава и стои приятно лъскава под жаркото слънце. Предпазва ме отлично от вредните слънчеви лъчи, но разбира се - нанасям го постоянно - преди излагане на слънце, след къпане във водата и на всеки час. Маслото е подходящо за лице и тяло. 
Плажно мляко +SPF 30 отново 3 в 1: висока защита, предпазва и овлажнява, за съвършен тен. Опаковката е много удобна, синя тубичка от 100 мл, която много лесно се пренася и не заема много място в плажното ми несесерче. Млякото е беличко на цвят, нанася се много лесно и само с няколко движения без да оставя бели следи и чувство за мазен ефект. Има чудесен аромат, който аз оприличавам като на парфюм :)
Кое ми допадна най-много в продуктите?! Ароматите, of course! Те са различни от всички плажни масла, които съм опитвала до момента. Супер слънчеви, нежни, летни аромати, които се разнасят по целия плаж....Просто не мога да им се наситя и не спирам да се подушвам след намазване :)))) Качеството на тези продукти многооо надвишава цената им. Те са доста евтини - всеки е до към 3-4 лева, а са просто страхотни!
Ето от кои магазини бихте могли да закупите продуктите: http://evterpa.eu/carta_evterpa.html
Надявам се да съм ви била полезна :)



3 коментара:

Orzene beer - балсам за коса Ultra Light Formula

август 28, 2013 Maia Georgieva 3 Comments




Най-сетне реших да опитам продукт от най-новата серия на Orzene beer - балсам за коса Ultra Light Formula. Балсамът е презнасначен за нормална коса за ежедневна употреба с ултра лека формула. Звучи доста интересно, а и е така. Ултра лека, защото лесно се измива, без да оставя следи и без да оставя чувство за тежест на косата. Опаковката прилича на всички балсами за коса на марката. Oт 250мл. е и струва към 5 лева. Продуктът е много икономичен. Балсамът е леко гъст, бял на цвят, ухае хубаво. Нанасям съвсем малко на ръката си и го разнасям по цялата дължина на косата. Изчаквам няколко минути, след което изплаквам. Косата ми става гладка, лека и бляскава, космите ми не хвърчат на всички посоки. На допир косата ми също е много приятна. И всичко това се дължи на Shine Elixir - комплекс от бира, серамиди и фито протеини, които проникват в косъма, подсилват го и осигуряват по-здрав външен вид. Съдържа и зелен чай, който предпазва косата от външните замърсители, правейки я лека и здрава. Не съдържа парабени. Предлага се и шампоан за коса Orzene ultra light, който също имам желание да опитам, защото балсамът ми повлия добре на косата. Хайде, очаквам вашите коментари за  продуктите за коса на Orzene :) 
Усмихвайте се! :)

3 коментара:

Figs&Rouge Lip Balm :*

август 27, 2013 Maia Georgieva 0 Comments





















Това е един глос за устни, който се предлагаше в Pretty Box за месец март 2013. До колкото знам все още може да бъде закупен самостоятелно на цена около 7.50 за 8мл. Марката Figs&Rouge е английска, беше непозната до този момент за мен. Признавам си, че щом чак съм решила да ви представя продукта, много, много ми е харесал. Това е балсам за устни. Намира се в уникална метална кутийка, супер сладка и с много готин дизайн, който веднага харесах. Може да се носи в чантата и да се използва по всяко време. Нанася се с пръстче, което леееко не харесвам, но съм свикнала да се мажотя по всякакъв възможен начин. Балсамчето лесно се загребва, не стои много твърдо в кутийката. Ухае някак си много странно, като на плодово масло :). Това му ухание го намирам за нормално, защото все пак продуктът е изцяло био и всички съставки са 100% чисти, натурални и органични, които можете да прочетете по-горе. След нанасяне чувствам устните си отлично овлажнени, ухаещи приятно, усещам приятен вкус в устата си. Препоръчва се да се използва и на лице и тяло. Все още не съм опитала, защото реших, че най-доброто му приложение ще бъде върху устните ми. Отново казвам, че много ми харесва :)))) 

www.figsandrouge.com
http://prettyboxbeauty.com/

0 коментара:

Ммммокрите кърпички :)

август 26, 2013 Maia Georgieva 0 Comments






Мокрите кърпи - нещото без което наистина не мога! Те са неразделна част от моя ден! Използвам ги толкова често, че просто не бих си представила света без мокри кърпи :))) У дома поне на няколко места биха могли да се видят, а в дамската ми чанта присъстват непрекъснато. Дори и да се изчерпят веднага се запасявам, защотооо иначе става сложно :) Понякога дори си нося средно голям пакет вместо малък, за да имам за по-дълго. А при пътуване по-надалече задължително - голям. Реших да направя и един пост за МОКРИТЕ КЪРПИЧКИ, защото според мен те много помагат при гримиране - разгримиране. Не ме мислете за хахо :), но наистина аз си премахвам грима с тях. Изпробвала съм всякакви марки на различни цени и качество. Е, разбира се, че е имало случаи да се обрина от тях, да чувствам кожата си опъната и прекалено суха, но просто повече никога не си взимам определената кофти марка. Последният случай беше скоро, дори на тях пишеше, че са за чувствителна кожа, а пък тя стана една...сладък ситен обрив около устата :) За щастие мина бързо. Наистина по-скъпите кърпички си правят парите като всички останали по-скъпи продукти, но има и на средна цена, които са перфектни и не отстъпват по качество. Едни такива наример са на Евтерпа, които използвам в момента. Предлагат няколко разфасовки. По-малките съдържат 15 броя и имат най-различни аромати. В момента аз използвам такива с аромат на горски плодове и свеж аромат на цветя. Евтерпа предлагат и кърпички за почистване на очен грим. Всички ухаят божествено. Кърпичките са достатъчно големи, за да се избършеш нормално, а и са доста плътни. Използвам и по-голямо пакетче с 20 броя. Те са с розовка опаковка (с принцеса:) и са предназначени за бебета и деца :). Подходящи за чувствителна кожа, против подсичане, с екстракти от лайка и смрадлика, за фино почистване. Ухаят много нежно и след избърсване кожата ми продължава да ухае на аромата им. Кърпичките са с по-големички и многооо плътни. Една кърпичка е достатъчна за почистване на очния ми грим и на двете очи. Отлично се справят само с няколко разтърквания. Голям + за мен е, че не изсъхват дори и да стоят разпечатани за известно време. Е, стига толкова съм ви разказвала за моята мания към кърпичките. Надявам се, че ви е било интересно :)

0 коментара:

Крем против стрии Maternea

август 25, 2013 Maia Georgieva 0 Comments







И така - стриите на прицел!
Защо се появяват те?! Появяват се по време на бременността или при рязко отслабване. Те са изменение на кожната тъкан в дълбочина. Образуват се поради твърде бързото разтягане на кожата и неспособността на организма с такава скорост да си достави нужните градивни съставки, особено колаген и еластин.
Maternea - гр. Шумен.Крем против стрии Maternea е хипоалергенен, дерматологично тестван, с ултра-лек натурален аромат, без добавен парфюм. Специално разработен е за бременни и кърмещи майки, гарантирано безопасен за бебето.
Формулата на Крем против стрии Maternea съдържа специално подбрани натурални активни съставки, растителни масла и витамини с висока проникваща способност, които осигуряват и поддържат еластичността на кожата, дълбоко я хидратират и защитават, като запазват нейната гладкост и мекота. Специализираният комплекс от активни съставки Regestril™ е с клинично доказано действие и стимулира регенерирането на клетките дълбоко в слоевете на кожата, там където се образуват стриите, като ускорява възстановителните процеси и активира производството на колаген и еластин. Така той предпазва от появата на стрии и активно редуцира вече образуваните. За еластичността и комфорта на кожата през тези месеци, изпълнени с толкова предизвикателства се грижат натурални масла и витамини:
Бадемовото масло увеличава еластичността на съединителната тъкан, богато е на протеини и има успокояващи и подхранващи свойства. То е основният съюзник в месеците на голямото разтягане и свиване.
Витамин E доставя влага на кожата и я предпазва. Той е добър антиоксидант, защитава кожата от вредното влияние на свободните радикали, намалява сухотата и сърбежа, действа успокояващо и придава комфортна мекота и еластичност.
Витамин С, в своята мастноразтворима форма, участва в синтеза на колагеновите влакна и подобрява еластичността на кожата, антиоксидантните му свойства успешно забавят процесите на стареене.
Маслото от жожоба допълнително подпомага подготовката на кожата – прониква дълбоко, овлажнява и омекотява.
pictograms


А сега следват и моите положителни впечатления. Удобна мека туба 150 мл. Използвам крема доста често и вече опаковката е наполовина пълна. Реших да съм по-усърдна в мазането и борбата срещу стриите, които съм получила (според мен) след отслабване и после пак напълняване и после пак отслабване и...така :) Доста неприятно, защото дори и да имаш хубаво тяло с готин тен, те пак са там! Личат си винаги и сякаш ти се усмихват злобничко, казвайки "даааа, тук сме, няма отърваване от нас. Мажа се, когато се сетя след баня. Нанасям малко количество върху засегнатия участък (краката и дупето:( и започвам с кръгови движения да масажирам. 

Масажни движения:
body_masage
Кремът попива и не го усещам по кожата си, не е мазен и лепкав. По-малките стрии вече изчезнаха и сега се боря с по-дълбоките и грозни, които по мои наблюдения се свиха, но все още забелязвам. На самата опаковка е написано, че трябва да се маже два пъти дневно - сутрин и вечер върху чиста и суха кожа. За съжаление не успявам да се мажа толкова често, защото или не се сещам или все нямам време. Но като цяло съм доволна от резултата на крема върху моите стрии, дори и с по-малко усилия от моя страна :) 

За още по-добър ефект, комбинирайте с останалите продукти Maternea – Олио за еластичност Maternea и Стягащ крем за гърди Maternea.

Тук представих страхотния крем за стягане на тяло на марката Materneahttp://thingamyjic.blogspot.com/2013/08/maternea.html
Много харесвам сайта на марката, често си чета в него, има доста полезно инфо, а и е със сладък облик: http://maternea.bg/ :)

0 коментара:

ТОАЛЕТНА ВОДА С ЦВЕТЯТА НА БАХ

август 24, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Козметика с цветята на д-р Бах
Козметика с цветята на д-р Бах






Най-парфюмът за м. Август! Няма да продусна да споделя с вас парфюмът, който бях взела с мен за кратката лятна почивка. Сметнах, че това ще бъде перфектен аромат за една почивка. Взех със себе си единствено него, защото лесно се носи в малка дамска чанта и се пръсваш почти незабележимо. А и ароматът му е типично летен. Отнесох доста комплименти... Това е тоалетната вода с цветята на д-р Бах. Аз определям аромата като: супер свеж, ненатрапващ се и много дълготраен. На следващия ден продължавам да го усещам на китката си, дрехите ми даже са се напоили. Флаконът е 30 мл. и струва 30 лева. Стъклен е, много удобен и практичен. Хареса ми интересното съчетание на съставките. Съдържа цветни есенции, които хармонизират емоциите. Ароматът е възхитителен коктейл от разтворим цитрус, който свежо се разнася на фона на сладки нотки от бели цветя и мека сърцевина на мускусни, дървесни нишки, които завършват аромата, давайки му характер и  интензивност. Съдържа органични Бах есенции от (джанка, див кестен, камшиче, хималайски балсам). Съдържа биологично сертифицирани съставки сертифицирани по ICEA. Произвежда се в Италия, тук се внася от Витафокус. Можете да го закупите от сайта им, където се продават и много други продукти с цветята на д-р Бах. Аз ги разгледах подробно и смятам, че всеки продукт заслужава внимание и ще бъде нещо ново, неопитвано до сега. Всички продукти са със 100%  естествени съставки, възхитителни аромати и качества!
Съставки
на тоалетната вода
Alcohol denat., Aqua [Water], Parfum [Fragrance], Verbena officinalis flower/leaf extract*, Viola tricolor extract*, Impatiens glandulifera (Impatiens) flower extract*, Rosa canina flower extract*, Prunus cerasifera (Cherry Plum) flower extract*, Agrimonia eupatoria (Agrimony) flower extract*, Centaurium erythraea extract*, Calluna vulgaris flower extract*, Aesculus carnea (Red Chestnut) flower extract*, Limonene, Linalool, Alcohol, Citral, Eugenol, Benzyl benzoate, Geraniol, Benzyl alcohol. * CERTIFIED ORGANIC

0 коментара: