Бижуто сред боите за коса COLOR & SOIN® (Цвят & Грижа®)

януари 06, 2014 Maia Georgieva 0 Comments


















Най-страхотната боя за коса, която съм използвала. Бижуто сред боите! Ако се чудите коя е тя, казвам бързо - Color Soin! Това е боята! Опитвала съм може всички бои за коса, но така и не съм намерила най-най- боята, която да пасне на косата на моята майка. Към 70% от косата й вече е бяла. Всеки път след боядисване забелязвам как цветът не е хванал добре и бялото си личи. Другото, много неприятно е, че много бързо се измива самият цвят. Реших да опитам Color Soin, в превод Цвят и Грижа. Номерът е 10 N Боята е френска. Не съдържа амоняк, силикон, парабени или резорцин. Ето какво съдържа една кутия боя: 

  • флакон от 60 ml боя за коса с растителни екстракти
  • флакон от 60 ml фиксатор на цвета
  • опаковка от 15 ml балсам за коса
  • чифт предпазни ръкавици
  • обяснителна брошура.

БОЯ ЗА КОСА


ОПИСАНИЕ:
Дълготрайна боя за коса с растителни екстракти - 28 цвята

COLOR & SOIN® е дълготрайна боя за коса, покриваща 100% от белите коси, още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.

Освен това, благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, COLOR & SOIN® стимулира блясъка, обема и мекотата на косата.

ПРЕДИМТВА НА ПРОДУКТИТЕ:
Трайна боя за коса с растителни екстракти
Без амоняк, без резорцин, без парабени
Дерматологичен контрол
100% покритие на белите коси
Дълготрайност на цвета


Боята за коса е наистина много като количество. Достатъчно е да се намаже цялата коса от корените до върха и то много обилно. Аз намазах корените много внимателно като всеки път, а боята беше останала наполовина. След това намазах и дължините и боя имаше още доста. Така, че може би следващия път просто ще изсипя боята на косата и ще я намажа направо с ръкавиците. Боята мирише много приятно, не щипе и не пари на очите. Майка стоя с нея 40 минути, за да хване добре на белите коси. Резултатът е поразителен! Покритие на белите коси на 100%! Цвят - наситен, плътен и равен навсякъде. След боядисване косата не е суха, нито се омазнява бързо. Цветът се запази такъв седмици наред!

Струва си да се опита - от първия път ще забележите разликата с другите бои за коса. Цената й е 23 лева от http://biolifecosmetics.com/ Разгледайте, предлага се голям избор от цветове! Споделете и вашето мнение за боята, ако сте я използвали вече! 

0 коментара: