Cristalliste Cristal Sculpt

януари 18, 2014 Maia Georgieva 4 Comments





Легендарната серия  Cristalliste добавя два нови продукта, за да отговори на нуждите на младите момичета с дълги коси: Кристална маска и двоен серум за блясък и грижа.

Серията Cristalliste е предназначена за млади момичета с естествени, дълги коси, чийто най-често срещани проблеми са изсушаване, изтощени краища и липса на блясък. Сега салоните Керастаз отиват още по-далеч в изживяването за красива коса при младите момичета.

Кристал Скулпт – двоен серум за сияен блясък и грижа за чувствителни краища - воден гел и, подобно на огледало, масло със серамиди oсигуряват невероятен блясък и движение на косата без утежняване.
Косата се усеща обновена и с безкраен блясък.

Това е нещо ново, нещо много по-добро от всичко до сега! И да, това е така! Прави косата Пре-крас-на! Двата серума се смесват в копринено съвършенство! Нанасям и косата ми заблестява - права, глагдка, блестяща, уханна! Няма нещо, което да не харесвам в този серум!

 Love u, Керастаз! :)


4 коментара:

  1. Можеш ли да споделиш повече за продуктите - как се използват и след колко време се вижда резултата. Каква им е цената? Последните изречения ги усещам като рекламни, затова питам за подробно и обективно мнение, ако е удобно. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се :) За сега имам само серума, от маската нямам наблюдения. Аз нанасям продукта след баня, на суха коса. Слагам по цялата дължина и на крайчетата. На крайчетата слагам малко повече и след нанасяне стоят сякаш са току-що подстригани. Резултатът е очевиден веднага - косата става много по-гладка и бляскава. Няма ги тези хвърчащи на всички страни косми след баня (както по принцип става при мен). В нинакъв случай не стои мазна и сплъстена, а е лъскава и много мека. Серумът е 30 мл и струва около 50 лева. Днес подготвям ново ревю за подобен продукт - Liss Unlimited. Това е изглаждащ серум, също толкова добър и на доста по-ниска цена. С удоволствие ще отговоря и на друри въпроси :)

      Изтриване
  2. Ако поне малко прилича на Liss Unlimited ще се влюбя е него :) От серията Кристалист имам маската и ухае прекрасно, прави косата мекичка и лъскава и ми е безкрайно любима!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, да, прилича и още как! Да не кажа дори, че е по-добър! Предполагах, че и маската е хубава както казваш ти :)

      Изтриване