ProfiDerm - серум за около очи и устни с филър ефект

януари 26, 2014 Maia Georgieva 2 Comments













Брррррррррр, ГОЛЯМ студ! Стоя си вкъщи и не смея да си покажа и носа навън! Лед и скреж, всичко е замръзнало и заледено! Смятам да прекарам целия си ден вкъщи. Вече разгледах новостите из блоговете, така че сега е мой ред да напиша нова публикация. Тя е за един много готин продукт, който използвам много активно от няколко седмици. Това е серум за около очи и устни. Марката е ProfiDerm.

  • Концентриран серум с филър ефект.
  • Намалява бръчките, които обикновено се срещат в околоочна зона (пачи крак) и около устните.
  • Активно въздейства и за подобряване на тонуса и еластичността на клепачите, намалява появата на "торбички" под очите.
  • Концентриран серум против бръчки със запълващ  ефект. Активно въздейства за подобряване тонуса и еластичността на клепачите, намалява появата на „торбички“ под очите и съдържа специални комплекси с видим регенериращ и анти-бръчки ефект. Съдържа патентовани съставки: Tens’UpTM и BioskinUP Contour.
По принцип си харесвам всякакви кремчета, серуми и мазила за зоната около очите. Винаги са в сладки малки тубички. Този серум е просто в перфектната опаковка. Бяла е и много удобна за хващане. Пръстите ми отиват точно на вдлъбнатата част на опаковката. Освен това е и под формата на рол-он. Перфектно се плъзга, пуска точното количество, което се разпределя идеално върху кожата. Нанасям с едно движение около очите си, след това с пръсти разнасям серума. Нанасям и около устата. Серумът е прозрачен, има приятен аромат. Попива бързо, не оставя лепкаво усещане, не дразни очите. Има леко охлаждащо действие. Използвам серума всеки ден по два пъти - сутрин и вечер. Сутрин кожата около очите ми стои супер свежа и гладка. Много ми харесва ефекта и свикнах да слагам от серума всяка вечер задължително. Понякога нанасям и сутрин след дневния крем. Пасва си с крема и фон дьо тена, които използвам. Цена: 29 лева, 15 мл.
  • ❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄❄ ❄

2 коментара:

  1. Здравейте,
    бихте ли казали откъде може да се закупи този продукт?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет!
      Можете да закупите от Лидера Груп.
      Адрес: София, ж.к. Захарна Фабрика, ул. Кукуш 1, вх. 2, ет. 4

      Изтриване