Нови продукти на Fa

февруари 08, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

Когато има слънце, снимките стават по-красиви!
Слънце, здравей! Моля те, показвай се по-често!
И нямаше как да не се покаже, когато видя какво се каня да снимам! Най-новите продукти на Fa! Те са толкова свежи и вълнуващи, че за малко да забравя, че все още сме февруари и Баба Зима не си е тръгнала. Сигурно вече и вие сте забелязали новите продукти -  дезодорант Fa Floral Protect и душ-гел Vitamin &Power. Повече за тях- по-долу :)



Серията включва още един нов аромат - орхидея и теменужка!
Задължително ще се пробва и тази комбинация! 

 Дезодорант Fa Floral Protect
На пазара има два нови аромата. Моят е мак и синчец. Много си го харесвам и сега всеки ден съм с него. Опаковката е много кипра и весела. Уханието наистина е на парфюм. Ухае много нежно и женствено. Предпазва ме от изпотяване и същевременно усещам хубавия аромат цял ден. Даже си пръскам и на китката, защото много ми харесва аромата. До сега не бях използвала такъв дезодорант, който да разпръсква ухание на парфюм. Не ми е правил мазни или бели петна до сега. Ако имате възможност, пробвайте аромата, за да споделите дали и на вас ви е харесал. :)







Душ-гел Vitamin &Power

До колкото знам и този продукт е нов. Душ-гелът е много приятен. Има свеж зелен цвят, а ароматът е божествен - плодов. Би трябвало да е на гуава. Явно така ухае гуавата :) Консистенцията е гъста и оооо, колко готино се разнася по тялото ми. Прави уникална пяна.... В банята ухае на.... мммм, сякаш съм на някое екзотично място. Ароматът не остава дълго върху тялото, но кожата ми е почистена много добре и овлажнена. Когато си вземам душ сутрин го използвам, за да се събудя по-бързо. Така ме освежава аромата! А има и бонус - витамин Е в съдържанието :)

2 коментара:

  1. определено ще пробвам душ-гела! Описанието му звучи страхотно и изглежда е точно мой тип :)

    ОтговорИзтриване