Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox - кутийка с блестящи чудеса

февруари 10, 2014 Maia Georgieva 4 Comments







Та-да! След като изчетох много, ама наистина много ревюта, дойде момента и за моето мнение за продукта. Имаше много положителни мнения, но и някои не достам добри отзиви. На мен ми хареса! Страшно много при това! Аз харесвам светещи, блестящи и всякакви такива нещица. Използвам ги с най-голямо удоволствие по всяко време на деня, за всякакви поводи. Е, не си позволявам да прекалявам, но определено ми харесва да ги загатвам и да придавам сияйни отблясъци по кожата си. В тази малка къщичка се крият 5 продукта! Всеки продукт живее на отделен етаж и има различно предназначение.

На най-горния етаж стои прекрасна Enhancer Powder - АNYPLACE. Празообразен продукт, подходящ за използване на много места - на скулите като руж, на клепачите като сенки. Супер лесно се нанася с подходяща четка. Аз използвам тази част за скулите. Стои перфектно! Много лесно се разнася и придава нежен златист отблясък на бузките ми :) Пасва си с цвета на кожата ми, издържа цял ден непокътнат и развномерен :) Това е най-често използваният продукт от мен от кутията до сега.  



На средния етаж са се скрили Cream Shimmers -ANYWHERE и ANYTIME. Имат кремообразна консистенция. Подходящи за нанасяне на скулите, на клепачите, под веждите. Два цвята - златен и бронзов. Аз ги нанасям с пръсти. Понякога ги използвам като сенки върху целия клепач. Най-много ми хаесва ефектът когато са нанесени под веждите. Отблясъкът не е натрапчив и стои много хубаво. Доста често нанасям и тези продукти. Дори и в ежедневието си. Обичам да блестя :)



И в последното отделение има два малки моливчета. С мека консистенция, нанасят се много леко само с едно движение се постига наситена и равномерна линия. Два цвята - златист и бронзов. Могат да се нанасят на очите. Лично аз не се сетих за друго приложение и ги слагам само като молив на очите. Интересно се получава, когато ги нанеса като втора линия след очната линия. Дълготрайни са и не се размазват лесно.



И в обобщение мога да кажа, че продуктът много ме впечатли. Всеки ден е в ръчичките ми и няма спасение от мен. Точно по мой вкус :)
Кутията с блясъци можете да закупите от  - http://bg.strawberrynet.com/ и по-точно от тук с безплатна доставка.

4 коментара:

  1. Толкова ми харесват суочовете, изглеждат страхотно. Направо ме заляхте с този продукт :-) но съм обещала да спазвам бюджет на съпружето ухухух :( Нищо, ще се радвам от снимките ухух

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси, радвам се, че ти харесват :) Нека да бъде добро съпруже, идват празници :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо той е много добър мъж, само че така го ошушках за РД-то че хаха :-))))
      Трябва да редуцирам каквото имам и чак тогава ще си помисля за нови красоти.

      Изтриване
    2. :) Не го мисли много, те за това са мъжете :D
      Пък и трябва да сме хубавки за тях ;)

      Изтриване