Professional Beauty London 23-24 February 2014

февруари 25, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

На 24 февруари в Лондон се състоя гала вечерята и церемонията по връчването на световните спа награди WORLD Spa&Wellnes AWARDS London 2014. За първи път на така наречените СПА Оскари бе отличена с награда и родна фирма производител на професионална козметика, насочена към СПА и Уелнес индустрията.
Българската марка за професионални терапии EcoSpa впечатли журито с оригиналната си етно концепция и уникални спа церемонии, вдъхновени от изконните български традиции на основата на български некултивирани билки, мед и мляко от екологично чисти райони на страната и представени под мотото “Съкровищата на България”. Идеята е да се представи България не само чрез прочутите рози и мляко, но и да се подчертае, че можем да бъдем лидери в световната Уелнес и СПА индустрия с невероятното ни богатство от минерални извори и води.
Оригиналната концепция на г-жа Маймарова, създател и собственик на EcoSpa, е чрез концепцията “Съкровищата на България” да се представи страната и с културното, археологическо и историческо наследство, което имаме и което заедно с минералните ни извори вероятно е една добре пазена тайна от света.
България може да завоюва сериозна пазарна ниша на база естествените продукти от натурални съставки”, каза зам.-министърът на икономиката Бранимир Ботев по време на посещението си на най-голямото изложение за промоция на уелнес и СПА дестинации и професионални козметични продукти и терапии „Professional Beauty”, което се провежда в Лондон и предшестваше номинациите.
По време на изложението на българския щанд в Лондон Лидера груп представяше двете родни марки EcoSpa и Profiderm Professional, които направиха фурор. Всички бяха впечатлени от високото качество и интересните продукти, а в допълнение се даде възможност да се дегустира българска баница под звуците на живо изпълнение на гайда и Родопски песни, акомпаниращи представянето на Български Родопски масаж с керемидки и билково масло с листенца роза.

 БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ


Наградата за световна етно спа концепция получи г-жа Маймарова, създател, собственик и управляващ директор на Лидера Груп, лично от г-н Марк Малоуни собственик на световното изложение Professional Beauty London и списанието Professional Beauty Magazine.















Радостна съм и поздавявам уникалната българска марка за постижението! Пожелавам още много, много успехи! Страхотно е, че използвам продуктите на „ProfiDerm” и „Лидера груп” и аз! Ревюта за някои от тях тук, тук и тук. Тази седмица планувам да пусна още едно ревю за един продукт, който наистина заслужава специално внимание! Очаквайте! :)

2 коментара:

  1. Ако ги бяха направили натурални тези продукти с тези прекрасни съставки щяха да са супер :)

    ОтговорИзтриване
  2. Така е, но все пак продуктите са супер! :)

    ОтговорИзтриване