Фангокрем от водорасли Guam

март 31, 2014 Maia Georgieva 0 Comments


Хеей, аз пак започнах да отслабвам! Хахахаха... да, с пролетта отново се досетих за фигурата си, а преди това сладко си похапвах и дори не се замислях. Започнах да използвам едни много cool продукти, които спомагат за отслабването. Единият от тях е стандартният Фангокрем от водорасли. Той е най-подходящ за удължаване на ефекта от терапията срещу мастни натрупвания и целулит. Може да се използва самостоятелно или ежедневно, а за най-добри резултати в съчетание с терапията с водорасли, в дните когато те не се прилагат.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Водорасли Guam, кофеин, растителен екстракт (бръшлян, центела, див кестен и бреза).
Също така съдържа етерично масло от лимон и витамин Ε.

Опаковка:
- Буркан 300ml

Начин на употреба:
Нанесете равномерен слой върху части от тялото, които ви интересуват и се масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Ефектът на крема от водорасли Гуам се характеризира с леко щипане или изтръпване и краткотрайно зачервяване (хиперемия) в областите на приложение. Затова ви предлагаме да започнете с по-малко количество от крема и постепенно да увеличавате.

Кремът е в голяма опаковка - 300 мл. Има приятна текстура, която ухае много специфично предвид съставките си. Нанасям го на корема си и бедрата си с леки масажни движения. След използването на крема измивам ръцете си с вода. Първоначално усещам  приятно овлажняващо действие. А след малко се появява и леко пощипващо действие и мястото върху, което съм нанесла крема се зачервява и започва да пламти. Първоначално нанасях по-малко количество, за да привикна с действието и то да не е така стряскащо. След известно време зачервяването преминава. Кремът намаля целулита по бедрата ми и мазнинките в обастта на корема и краката. Действа прекрасно! Продължавам в същия дух и очаквам все по-големи резултати.



Българската страница на GuamBulgaria :)

0 коментара: