Крем-маска за коса с арганово масло Papino

март 26, 2014 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте! Може би сте забелязали, че от доста време насам показвам мои любими продукти за коса. Днес продължавам с една маска за коса, която много харесвам. Това е продукт, който съдържа доста нашумялото напоследък арганово масло. 
    
Ето какво казват производителите:

Крем-маска за коса по иновативна изцяло италианска формула. Известно още като "течното злато", натуралното масло от арган е едно от най-екзотичните, редки и полезни масла на планетата и тотално възстановява стресирани, изтощени и нацъфтели коси. С помощта на маската, Вашата коса ще бъде подхранена от корена до върха чрез чудодейните свойства на аргана.


Аз за крем-маската:

Количестово на маската е 500 мл. Предлага се в голяма черна кутия с капак. Текстурата е гъста, бяла, ароматът е приятен. По принцип маската е за коси, които са нацъфели, сухи и постоянно заплетени. Моята е точно такава - с много сухи крайчета, пък и в последно време забелязвам цъфтежи. Нанасям я след шампоана, като слагам в корените и по дължините. Още щом излакна косата си, усещам действието. Става по-плътна и гъвкава, прави я пълна с енергия и я витализира! Изисква се системно използване, за да се заздрави напълно, но и от краткото време, за което я използвам ми влияе положително. Не мисля, че продуктът е скъп. Напротив!Цената на маската е 7,60 лв, а количеството и качеството - презадоволителни! Според мен крем-маската с арганото масло е доста добър начин, чрез който да възстановим косата си след зимата. 

За повече инфо можете да посетите на сайта на Papino cosmetics.

0 коментара: