Шампоан SCHAUMA - Fresh It Up!

март 13, 2014 Maia Georgieva 6 Comments







Привет на всички!
Днешното ревю както вече видяхте от снимките е на новия шампоан на SCHAUMA - Fresh It Up! Имам го от няколко месеца и съм много доволна от него. Може да се открие много лесно в големите магазини, мисля, че към серията имаше и балсам за коса, който все още не съм опитала. За шампоана мога да кажа само хубаи неща. Той е предназначен за хора, които имат бързо омазняващи се корени и сухи краища. Още щом ги видях си казах: "Той е за мен!". Съдържа мляко от пасифлора, както и протеин за интензивна грижа (възвръща на косата протеините, които е загубила). Не съдържа силикони. Обещанието е да почисти косата и да й осигури 48 часа свежест, да подсили структурата на косъма и да подхрани стресираните краища на космите. Хъъмм... не знаех, че точно това е думата и никога нямаше да се сетя да я напиша, но да - моите краища са крайно стресирани! За най-добри резултати трябва да се използва редовно. Опаковката е 400 мл. - предостатъчно количество за мен! Особено както обичам да си слагам по много шампоан - с пълни шепи. Опаковката е много момичешка. В бебешко розово и бебешко синьо. Дизайнът е точно за мен, защото аз много харесвам такива сладички украски, готини надписи, шарени цветове. Шампоанът има млечно бял цвят. Мирисът е плодов, сладък и приятен, за жалост не се запазва дълго на косата след измиване. При нанасяне се разпенва добре и хубаво измива косата. Прави я много приятна и оставя много хубаво чувство. Краищата са по-еластични и не така нагаргарончени както обикновено. Забелязвам, че и на вторият ден след измиване косата е също толкова хубава. Започва да се омазнявам чак на третия ден. Моята коса имаше нужда точно от нещо такова, защото още на следващия ден след като съм се къпала, косата ми се омазнява. Това налага да я мия или през ден, или всеки ден. Така крайчетата ми се изсушават още повече и знаете какво се случва - накъсана и цъфтяща коса. Този шампоан ми помогна доста и веднага след като изхабя тази опаковка ще си взема нова. Надявам се да съм била полезна на много от вас :)

6 коментара:

  1. Отговори
    1. Ще очаквам да споделиш и твоето мнение :)

      Изтриване
    2. Изглежда добре, а и по описание е точно за моята коса. Ще го пробвам много скоро и аз.Благодаря за полезната публикация :)

      Изтриване
    3. За нищо! Радвам се, че съм била полезна! :)

      Изтриване
  2. Като човек изпробвал почти всички шампоани на пазара, шаумата ми е в графа анти - преди доста време съм я ползвала и резултатът бе мазна коса :D. Та затова се чудя дали са я подобрили... Моята коса е с много сухи краища и мазни корени (на втория ден се омазнява), но все пак от коса до коса има разлика, може и да пробвам, да видим дали ще има резултат. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И моята коса е такава, но шампоанът много ми хареса. Омазнява се, но не толкова бързо както преди :)

      Изтриване