Уникална серия GLISS Million Gloss

април 23, 2014 Maia Georgieva 3 Comments

Изобщо не се чудете къде отидоха публикациите за едни от най-любимите ми продукти - шампоаните и балсамите за коса, както и всички останали продукти за коса! Толкова много ги ценя, защото смятам, че всяка жена, която иска да изглежда добре трябва да поддържа косата си. И няма начин да кажа друго, след като моята коса е безкрайно обгрижвана. Държа тя да е гладка и блестяща. Като на първо място гледам да избера правилната грижа за нея. Според мен уцелих още една серия, която пасва идеално на нуждите на моята коса. 
Тя е Gliss Million Gloss на Schwarzkopf. Нямах търпение да я опитам, още щом я зърнах. Когато харесам някой продукт, просто го изразходвам на мига. Не знам дали ги ям, пия или просто пълня цели шепи с тях, но свършват много бързо. Точно такива продукти се оказват най- най- добрите. Когато взех серията в ръцете си, си казах: "Супер, изглеждат прекрасно!" И да, наистина опаковките им са светещи, весели и грабващи. Но след като измих косата си и проложих цялостната грижа в продължение на седмица, забелязах косата си и си казах: "О, йе! Точно от тези продукти се е нуждаела косата ми до сега!". Но стига толкова приказки, нека ви покажа всичко!

Започвам с шампоана GLISS Million Gloss Shampoo


Предназначен е за коса, която няма блясък. Опаковката е супер блещукаща, а продуктът отвътре е прозрачен със синкави нюанси. Мирише много приятно. Добре се разпенва и измива косата добре още от първия път. Прави косата много хубаво блестяща и жизнена. Съдържа течен кератинов комплекс и еликсир с гланц, които действат активно. Косата е сияйна благодарение на Технологията за ламиниране на бласъка. Забелязвам, че дори и да не слагам балсам или маска, тя отново е много права и лъскава.

Продължавам с балсам GLISS Million Gloss Conditioner

Нанасям го почти всеки път след шампоана. Отново съдържа течен кератин и еликсир с гланц. Има същия приятен аромат като шампоана. Цветът му е бял със сини нюанси. Средно гъст е. Нанасям по дължините и оставям да подейства няколко минутки, а след това изплаквам. Определено харесвам косата си повече, след като съм я измила не само със шампоан, но и балсам. Самите връхчета стоят по-добре. Косата ми не е така бухвата. Забелявам също, че косата ми седи по-подредена и нехвърчаща. Лесно я разресвам. 







Стигаме до маска за 10 дни блясък GLISS Million Gloss 10 days shine-treatment

Маската е страхотно допълнение към предните два продукта. 150 мл е, но е гъста и много ароматна. Трябва да се масажира редовно във влажна коса и да се остави да подейства 1 минута. След това се отмива. Така процедирам и аз. Ефектът е мнооогооо добър. Самите косми изглеждат много укрепнали и здрави. Косата сякаш възвръща силите си. Стои мноогоо хубава! Не съм пробвала да използвам само маската в комбинация с друг шампоан и не знам до колко ефекта ще бъде същия. Но в комбинация с балсама и шампоана Million Gloss е върха!








Балсам с експресно действие - GLISS Million Gloss Express-repair-conditioner
След като косата ми изсъхне, хубаво я напръсквам с този спрей. Той е в удобна опаковка с пръскало. Стои на два пласта - долният е по-прозрачен е течен, а горният - във вид на пяна. Има светло син цвят. Преди употреба хубаво разклащам шишето, за да се смесят двете части. Често използвам продукта и когато нямам много време, за да оправя косата си, просто я напръсквам с него. Създава някакъв пласт на косата, не мога точно да го опиша, но я обгръща някакъв слой и тя става по-плътна и блестяща. 






Като цяло съм Happy, че открих серията и тя подейства суупеер добре на косата ми. След като съм използвала продуктите и я мина с пресата, е УАУ коса! Жалко, че бързо ми се омазнява и трябва да прилагам процедурата през няколко дни, но поне имам начин, чрез който да я направя да изглежда добре. 

3 коментара:

  1. Искам, искам... след поста ти това ще е следващия шампоан, който ще си купя със сигурност :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Грабвай един и не му мисли! Често са намалени по магазините и са на изгодна цена!

      Изтриване
  2. От вашият пост,явно си струва да си ги купя Бихте ли казали реалната цена на продуктите?

    ОтговорИзтриване