Пилинг за тяло и душ- гел Naturia body

април 15, 2014 Maia Georgieva 4 Comments

Нови, не само цветни, но и плодови продукти в банята! Уханни, свежи, цветни, привличащи!
Това са само малка част от комплиментите, които мога да отправя към тези два продукта, вдъхновили ме за ревю и кратко представяне. Върховно магнетично успокоенe настъпва в банята щом ги отворя и разтъркам по кожата си. Душ гел с аромат на банан и пилинг за тяло с вишна. У-у-у-ууу-ххх-а-а-а-ааааа!!!!!

Измиващ пилинг за тяло с вишна Naturia body

Продуктът е на много известна марка - Joanna. Поне на мен ми е известна от много време и съм почитателка на продуктите им. Опаковката е не много голяма, но достатъчна, защото се слага по малко количество за едно измиване, а и не правя пилинг всеки път, когато си взимам душ. Получавам 100 мл супер усещане.  Консистенцията е средно гъста, с много, ама наистина много по-големи и по-малки частички. Те успешно отстраняват мъртвите клетки. Разтърквам пилинга в кожата си и много сладко ме гъделичкат, а и същевремено почистват. Не мога да опиша УНИКАЛНИЯ продов аромат, който усещам дори и през опаковката на продукта! Толкова е истински - все едно току-що съм си набрала кошничка с вишни и ги хапвам една по една! Мммммммммммм.... просто съвършено... Не случайно продукта е обявен, че има: интензивен плодов аромат"! Кожата е освежена, гладка, добре почитена и изгладена, а не суха, груба и опъната! Става супер, ама супер мекичка и нежничка!!! Остава си добре хидратирана на 100%. Пилингът сигурно сте виждали на много места, по много магазини. Има най-различни аромати - ванилия, грейпфрут, касис, кафе, киви, круша, портокал, боровинка, ягода. Ха, сега си изберете само един - мисия невъзможна - всички до един са прекрасно ароматни! Моя пилинг имам от тук за 3.60лв. 








Нооо...сладостите не спират до тук, защото май е време за още една доза свежест! Следва тропически лек полъх с бананов привкус.

Душ-гел Naturia body с аромат на банани

Олеее и тук думите ще бъдат малко, за да опиша, това  което настава в банята. А имено - нанасям, почиствам и бам - ароматът е трепач! Помирисвам го, дори и без да съм отворила душ-гела - директно през опаковката. 300 мл - ще стигне поне до лятото :) Много здрава, удобна за захващане и с практична капачка. Понякога слагам и на гъбката и разтърквам, но и без гъба, отново се разпенва чудесно! Много доволна оставам след всяко използване на продукта и до сега нито един път не ми се е случило да почувствам кожата си суха и опъната. Прекрасно изживяване - нежно се разтича по кожата ми и я измива перфектно, а аромата прави удоволствието още по-голямо. На опаковката пише, че дава чувство за спокойствие и чистота. Мдаааа!!!! Но и доста често започнах да ровя в кошницата с плодове, за да намеря някой друг останал банан ;) Освен този аромат има на манго и папая, грейпфрут и портокал, вишна и френско грозде, пъпеш и авокадо. Ням, ням :) Цената тук им е  4. 50 лв.





Толкова от мен и новите две уханни придобивки.
Надявам се ароматът да е дошъл чааак при вас!
До скоро, прекрасни :)

4 коментара: