Ellen - за добра интимна хигиена

май 11, 2014 Maia Georgieva 2 Comments


Здравейте! 
Представям ви един нов продукт на пазара - тампони Ellen. На пръв поглед нормални тампони, но не съвсем. Това са пробиотични тампони! И ако все пак отново нищо не ви говори това, ще допълня. Това е продукт, който съдържа пробиотици. Тампоните възстановяват и поддържат нормална флора на влагалището.Или на кратко - два продукта в един. Вместо да приемаме допълнително пробиотици, ние можем да си ги набавим чрез тампоните Ellen. 


Вагиналните инфекции са често срещани и доста неприятен проблем. Може би повечето от вас са се сблъсквали с течение, сърбеж, зачервяване, парене.... Най-често срещана причина за всички тези дразнещи проблеми са различни бактерии или гъбички. Те се лекуват с антибиотици или противогъбични лекарства. За жалост заболяването се повтаря пак и пак и... пак. И като цяло няма отърваване. 
Така, че тези тампони са за всички жени с подобни проблеми. Реших, че нищо не губя, ако ги пробвам. Само биха ми помогнали. 
Задължитлно е да се използват по време на менструация. Всеки тампон съдържа три щама млечнокисели бактерии. Ето как действат. Поставя се тампона, след което менструалната течност го напоява. Млечнокиселите бактерии се активират и се освобождават по лигавицата на влагалището. След което започват да се размножават и предпазват от развитието на бактериална инфекция. 
Важно е да се използват по тази схема: 
3 тампона, 
3 последователни дни, 
3 последователни менструални цикъла. 









Предлагат се три вида:
- мини - 14 броя (при слаба менструация);
- нормал - 12 броя (при нормална);
- супер - 8 броя (при обилна).
Моите са нормал. Мога да споделя, че ги използвах при последната си менструация. 3 тампона в 3 последователни дни. Лесно се поставят, супер сигурни и удобни са. След използването им, се чувствам приятно и комфортно. Ще следвам програмата на прилагане и ще продължа да ги използвам и пред следващите две менструации. Най-важното е - no more неприятно течение и дразнене! 
Не случайно споделям с вас за този продукт. Тези женски проблеми вече могат да се премахнат много лесно. Повече от вас трябва да узнаят за действието на този продукт и ефикасното елиминиране на дискомфорта. 
Тампоните могат да бъдат открити по аптеките, както и он-лайн. До края на месеца са на промоция и доста намалени. Заслужават си!
Поздрави от мен и Ellen! :))))

2 коментара: