Празнични моменти с My ICE BAG

май 07, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравеейййтеее!
Тъй като почивните дни минаха сякаш за секунди, реших да запечатам няколко момента от празника. Вчера беше изключително весел ден, изпълнен с много народна музика, смях, зеленина, вкусна храна и изстудени напитки. 
За перфектното истудявяне на напитките и най-вече интересния и нетрадиционен начин за това се погрижиха моите нови любимци - двата ICE BAG-а. 

Ето как изглежда чантичката преди да я разопаковам. В торбичката има книжка с различните видове, както и инструкции за употреба. Направена е от супер здрав и пластичен материал - мога да я гъна както си искам, отново остава здрава и супер стабилна. За дръжките нямам думи - винаги съм обичала "чанти с дръжки" :)



Някои от вас по-рано познаха, че тези симпатични чантички всъщност служат за изстудяване на бутилки с вкусни питиета. Аз се погрижих да изстудя виното и бирата, които бяха питиетата за вчерашния празник.
Използват се съвсем лесно - слагаме три пръста вода, след това малко лед и накрая пъхаме бутилката. Изчакваме няколко минути и воала - перфектно изстудено бяло вино или бира (за мъжката част от компанията). Бутилката се изважда и поставя отново в ICE BAG-а супер лесно и бързо.

Двата ICE BAG-а са неизменни помощници в кухнята за изстудяване на напитките като същевременно предлагат това да се случи по най-нетрадиционния и сладък начин. Определено ще се използват нон-стоп цяло лято!

Разбира се, не се спрях с използването им до тук. 
Използвам ги още като фруктиера :)
И като вазичка :)
Оказаха се доста практични и лесни за използване! 
Голям + и must have в кухнята. 

Предлагат се в най-различни дизайни, цветове, големини. Цветните (червен, черен, зелен, син) и прозрачен за 2 бутилки струват 9.90лв; прозрачен с джобче за визитка и малък прозрачен за 6.90лв.
Можете да разгледате страницата им, от където се и поръчват и доставят: MyIceBagBulgaria

И малко вкусотии от вчера :)






Тук трябваше да има снимка на десерта. Беше погълнат мигновено и дори не се сетих, че май трябваше да го фотографирам. Следващият път - обещано!










Усмихвайте се!

0 коментара: