Cut 4 Her liquid на 4+ Nutrition

юни 19, 2014 Maia Georgieva 0 Comments







Здравейте! Това е ревю за CUT 4 HER liquid на марката 4+ Nutrition. Или още казано - течен фетбърнер. Продукт, който изгаря мазнините в тялото и помага да се оформим и свалим килограми. Моят приятел е по-запознат с тези продукти и каза, че точно този фетбърнер е невероятен. Продуктите на 4+ Nutrition са произведени в Италия. Той е много подробно запознат с тях и е хепи, че вече се внасят и в България, защото според него те са много качествени. След като разгледа фетбърнера набързо беше наясно, че съдържа натурални екстракти. Ето какво пише в съдържанието: натурални екстракти и високо съдържание на л-карнитин, природни билкови екстракти от листа на зелен чай, екстракт от ананасови стъбла, черешов сълбов екстракт, екстракт от хвощ и йерба мате (бразилски чай), калцийи магнезий и витамин С.
Съдържа синтрол, революционен естествен продукт за отслабване,екстракт от червен портокал, обикновен портокал, грейпфрут и гуарана. Общото количество плодови биофеноли възлиза на 60-80 %, флавонони: 10-20 %, кофеин: 1-4 %.
Освен съставките, много хареса това, че продуктът е създаден специално за жени. Женската серия включва още няколко продукта на 4+ Nutrition. 
Пих го в продължение на месец. Всяка сутрин си разтварях 1 капачка от течността във вода и я изпивах. По принцип дават да се пие преди тренировка, за по-бързо изгаряне на мазнните. Аз не спортувам, но пък съм доста активна през деня и покрай детокса спазвах определен хранителен режим. Вкусът на фетбърнера е леко горчив, което се дължи на натуралните му съставки. А аромата е супер сладък и приятен, все едно подушвам желирани бонбони :)) Определено си заслужаваше и все още не мога си се нарадвам на постигнатото - 3 кг. надолу. И то без тренировки, а само с хранене по определения режим за детокса и пиене на фетбърнера. Цената му е 46 лева за 500 мл. Скъпичък е, но си струва! Не бях пробвала друг такъв продукт, а и не бих сменила този. Отново бих си го взела, защото се убедих, че е супер готин! С ефект и с великолепен резултат! 
Хубав дееен!

0 коментара: