Мицеларна вода SNAIL extract на VICTORIA BEAUTY

юни 17, 2014 Maia Georgieva 5 Comments







Днес следва ревю на мицеларната вода SNAIL extract на VICTORIA BEAUTY. Останах много приятно изненадана и от нея. Изчаках да доизхабя предната си вода, за да започна да използвам тази. Нямах търпение това да се случи, защото тръпнех да разбера какво се крие в бутилката. Вече няколко пъти я използвах, за да премахна грима си и да почистя лицето си. През лятото кожата на лицето ми много по-бързо се омазнява и лъсва. Особено т-зоната. Използвам доста почистващи средства, за да премахна омазняването. Едно от тях е тази мицеларна вода. Запознайте се с нея.
Описанието, което открих на сайта на производителя:

Мицеларната вода на VICTORIA BEAUTY представлява хармонично съчетание на фини мицеларни структури в чиста вода. Сферичните мицеларни молекули съдържат хидрофилна и хидрофобна част, които на клетъчно ниво по естествен път взаимодействат с водата и мастно разтворимите вещества. Попаднали върху лицето Ви те с едната си част се „държат за водата“, а с другата комуникират с липидите в кожата и осъществяват своето дегримиращо и почистващо действие.
Силно предимство на мицеларната вода е пълното и качествено почистване на лицето и околоочния контур без да е необходимо измиване след нанасянето й. Продуктът не само отстранява грима и замърсяванията, но повлиява водно-липидния баланс, дълбоко хидратира и тонизира, благодарение на съдържанието на екстракт от градински охлюв. Действа на кожата противовъзпалително и успокояващо.
Продуктова серия: SNAIL extract

Мицеларната вода определено доста ми хареса. Знаете каква е консистенцията на повечето мицеларни води - течни, прозрачни. При тази забелязвам лек, ненатрапчив, уникален аромат. Той се усеща и докато минавам с тампонче по кожата на лицето си. Почиства много бързо грима ми, като го отстранява напълно. Кожата остава гладка, мека, успокоена. Не чувствам опъване или щипане, нито някакъв филм върху лицето си.  Много исках да опитам именно тази мицеларна вода, защото е подходяща и за хора, които носят контактни лещи. А аз съм една от тези, които редовно бъркат из очите си. Наистина водата е много мека и приятна. Изобщо не дразни очите ми. Ако се чудите дали да я опитате - действайте!
* 97% естествени съставки
* без парабени 
* без фталати 
* без оцветители
400 ml.

Не забравяйте да харесате страничка ми във Facebook (цък). 
Усмивки, 
Бу

5 коментара:

  1. Използвам я от 3 месеца и съм доволна. Много добро качество на разумна цена.

    ОтговорИзтриване
  2. Може ли да ми кажеш от къде си я взе. Много ми е трудно намирането на продуктите на Victoria, защото имах един почистващ спрей за четките и никъде не мога да го открия :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, можеш да погледнеш в ДМ, Кауфланд, както и на сайта:
      http://camcobg.com/
      Успех с намирането на продукта! :)

      Изтриване
    2. О, пропуснах и Елитис :)

      Изтриване