2Slim - течен продукт за отслабване

юли 06, 2014 Maia Georgieva 2 Comments















Здравейте, всички!

Как сте? Надявам се, че уикендът е бил хубав и добре сте си отпочинали. Моят беше много плажен, весел и прекрасен. В края на деня е време за новата публикация. От днес започнах да пия един нов продукт за отслабване. Казва се 2Slim. Запасена съм с две опаковки. Това е продукт, който е на билкова основа. Съдържа КЛА от Шафранка, Зелено кафе и Мурсалски чай. В течен вид са, за да се усвоят по-бързо от организма. 2Slim ще доведе до повишено изгаряне на натрупаните в тялото мазнини, увеличаване на чистата мускулна тъкан и изхвърлянето на токсините от клетките на организма.

Как действа всяка една от съставките?

Tonalin® CLA (конюнгирана линолова киселина) 
Увеличава чистата мускулна тъкан и намалява обиколката на проблемните зони. Увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната, като в резултат на това се повишава и метаболизмът на тялото. По този начин тялото отслабва на желаните места, тъй като се намалява количеството на мазнините, а не само това на водата.

Svetol® екстракт от зелено кафе 
Единственият в света екстракт от зелено кафе с клинично доказана ефективност и безопасност. Получава се от непечени кафени зърна Робуста от сорта Coffea canephora robusta pierre. Подобрява способността на организма да изгаря мазнините, предотвратява гликогенолизата (разграждането на гликогена) и усвояването на глюкозата. Мощен антиоксидант.

Екстракт от Мурсалски чай Life Nutrition
Мощен антиоксидант, който кара клетките в организма да се свиват и отпускат. По този начин те се изчистват от натрупаните в тях токсини, а чрез диуретичното действие на екстракта тези токсини се изхвърлят от тялото.

Има три етапа на прием. Започва се с етап номер 1, после номер 2 и накрая номер 3.
Етап I.
Продължителност 10 дни. 2SLIM се приема 3 пъти дневно по 10 ml (сутрин, обед и вечер) преди хранене.
Етап 2.
Продължителност 15 дни, като приемате 2SLIM два пъти дневно (сутрин и вечер) преди храна. Етапът може да бъде повторен за още един период от 15 дни, ако имате по-голямо наднормено тегло.
Етап 3.
Продължителност 30 дни, като приемате 2SLIM по 10 ml веднъж дневно преди ядене. NB! Да не се надвишава дозата от 30 ml дневен прием!

Нямам много килограми за сваляне, искам да се отърва от още 3-4. Ще пусна още една публикация след като продукта свърши, за да кажа мнението си и резултата. 

Една бутилка от 300 ml струва 49.80 лева. Може да се открие по аптеките и на сайта на 2Slim
Ако някой има интерес още може да разгледа страницата на 2slim във фейсбук.
Наскоро гледах представяне на продукта и в предаването " На кафе" при Гала - линк

Приятна нова седмица и много успехи!

Усмихвайте се!

2 коментара:

  1. Преди 5 години изпих 3 опаковки с които свалих 20 кг. Но след това забременях с второто си дете и качих пак килограми и сега мисля да започна да го пия пак.

    ОтговорИзтриване