Изразходвани продукти

юли 04, 2014 Maia Georgieva 4 Comments


Здравейте! 
Насъбрах доста изразходвани продукти в една торба и тъй като вече се напълни, реших, че е време да покажа какво има вътре.


Пяна за коса DONNA. Тази пяна за коса е на майка ми. Стоеше при козметиката ми от много години насам. Не я използвах, но и не я изхвърлях от сантиментална стойност. Може би и вие я помните тази пяна. Преди години нямаше толкова голям избор от продукти, а тази пяна беше масово използвана. Вече я изхвърлих, защото реших, че няма смисъл да я пазя повече. За спомен си я качвам в блога :)







Балсам за коса от боята за коса Olia на Garnier. Този балсам беше в опаковката на боята за коса, с която се боядисах преди много време. Балсамът беше много голям и не беше само за едно измиване. Не беше лош. Даже доста добре разресвах косата си след това. От него косата ми май малко повече се омазняваше и не го използвах много често. Най-сетне попревърши.



Разтворът ми за лещи Renu. Това е поредната опаковка, която изхабявам. Винаги съм използвала само този разтвор и съм много, много доволна от него. Не мисля да го сменям за нищо на света. Често има различни промоции и може да се намери на добра цена. 
Балсам за коса на Matrix. Предназначен за боядисани коси. Запазва цвета на косата за по-дълго, възстановява сухите крайчета и задържа влагата в косъма. Много добър балсам и смятам, че си заслужава да се пробва.
Шампоан за коса на Matrix, който е термозащитен. Използвах го, когато след това ще използвам преса или сешоар. Запазва хидратацията в косъма. Също добър продукт на Matrix.









Ayuuri душ гел с аромат на кокос. От прити бокс е. Много гъст, с наситен и дълготраен аромат. Хубаво се разпенва и измива кожата прекрасно. Обичам да го използвам лятото. Истинско блаженство върху кожата е. Обичам аромата!
L`oreal балсам за коса. Много популярен продукт и много любим. Предполагам повечето от вас са го имали. Аз съм му почитателка и това не е първата ми опаковка. Косата ми стои чудесно с него.
Поредната опаковка и от превъзходната Rexona. Прекрасен дезодорант! Рексоните са ми сред фаворитите :)
Един антицелилитен гел от DS Laboratories. Също прекрасен продукт, от който има видими резултати. Използвах го миналата пролет. Тази пролет доизразходвах опаковката. Краката ми изглеждат много по-добре след употребата на продукта. Съдъдъжа кофеин, екстракти от лотос и бръшлян. Използвам и други продукти на тази марка и са много качествени. 
Ех, че готин Л`ореалски продукт!Изпръсках и последните следи от него. Преди плаж най-редовно се пръсках с него. Доста обилно при това :) Май затова свърши толкова бързо. Предпазва косата от вредното влияние на слънчевите лъчи. Ухае много свежо и лятно. 
Лосион за тяло на AVON от серията BRONZE. Използвам го, когато излизам на бар вечер през лятото. Той засилва и подчертава тена на тялото. Златист е на цвят и има много, мноооого блестящи златисти частици. Кожата изглежда страхотно. 
Шампоанът за коса на Keune So Pure също свърши. Две думи го описват най-добре - върховен шампоан. 


Пудра и фон дьо тен Ideal Flawless Avon. Вземам си я за втори път. Опаковката е прелестна. Цветът също беше моя. Много естествено стои и се слива добре с тена на кожата. Разнася се лесно с тампончето, което се държи в секретно отделение. 





Highlighting powder на Manhattan. Хубав продукт. Доста изгребах от него. Като трябва да се вземе предвид това, че е силно пигментиран. Само малко топване и дава такъв блясък... Трябва да се внимава с вземането на продукта, иначе цветовете са хубави. Използвах го като руж дълго време.


Lumene руж. Уникален е! Съдържаше два цвята. По-светлият е перфектен. Използвах и по-тъмния, смесвайки го със светлия. Все пак малко от тъмния остана и се начупи така. 




Блестящ продукт на Manhattan. Използвах го за слулите, бузите и най-вече под веждите. Кремообразен е и лесно се нанася. Цветът е много лек и едва доловим. Предава блясък и озарява кожата.






Червило на AVON с цвят Chic nude. Цветът е много хубав - между кафяво и розово. Добре съм го изгребала :) Личи си колко много ми е допаднало :)

Кое ви хареса най-много? 
Да си прекарате един много щастлив уикенд!

4 коментара:

  1. Червилото е много хубаво. :) Една от любимите ми серии, имам 6 броя от нея. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа, наистина е хубаво! Имаш ли ревю за тях? Ще се радвам да видя как седят и някои други цветове :)

      Изтриване
  2. От къдe е бронзанта на Ейвън, не съм го срещала в каталог или поне не в такава опаковка?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Не е поръчван от Бг :) Тук наистина е в друга опаковка. В момента май е една синя.

      Изтриване