Слънцезащитен крем CARROTEN Magic Tan & Protect SPF 20☼

юли 02, 2014 Maia Georgieva 2 Comments







 Привет на всички! Надявам се, че се чувствате добре и се наслаждавате на топлото време и слънчевите лъчи. Днес ще ви представя един доста рекламиран в последно време продукт на Carroten. 
Това е слънцезащитният крем Magic Tan & Protect SPF 20. Нов продукт на пазара, който се предлага от това лято. Има две разновидности  - с фактор 20 и фактор 30. Моят е с фактор 20. Това е крем за интензивно придобиване на тен и цялостна защита на кожата.Инфо за продукта, ако ви е интересно да разберете повече за него.
Специално разработеният комплекс Tan Booster с тройно действие ускорява процеса на естествено придобиване на тен, удължава тена и активира синтеза на колаген.Хидратиращият комплекс Hydroact поддържа естествената влажност на кожата.Блестящи перли подчертават тена. UV защитата предпазва кожата от негативните влияния на слънчевите лъчи. А екзотичният аромат на кокос ще допълни удоволствието от пълния релакс на плажа.

Аз вече имам малко тен и реших да изпробвам продукта и върху моята кожа. Кутията е много стабилна и до сега не бях използвала слънцезащитен продукт в подобна опаковка. Много приятна консистенция има - твърда, кремообразна. Трябва да си отгребеш от нея, за да се намажеш. Същевремено е много лека и пухкава. Има жълтеникав цвят с много блестящи частици. Ароматът е супер свежарски - на кокос. Силен е и остава и след нанасяне. Не оставя бели петна, а се разнася прекрасно върху кожата. Попива в нея и остават единствено малките светещи частички, както и нежен перлен воал върху кожата. Слънцето се отразява в тях и кожата направо блести под слънчевите лъчи. Бих казала, че наистина се хваща повече тен, когато съм намазана с продукта. Също така подчертава вече придобития тен. Много хубав продукт е и го използвам най-редовно при последните излагания на слънце. Ще продължавам да го използвам с най-голямо удоволствие!

Целувки ☼

2 коментара: