René Furterer LISSEA - термо-предпазващ спрей за изправяне на косата

юли 28, 2014 Maia Georgieva 1 Comments











Привет, читатели!
Това е термо-предпазващият спрей за изправяне на косата на René Furterer. Използвам го, за да предпазя косата си от изгаряне при изправяне с преса и за да й предам още повече блясък. Това е един нов продукт на марката и е от новата серията LISSEA. Тази серия е предназначена за права, недисциплинирана коса. На френски език “lisser” означава изглаждам, лъскам. Освен спрея, серията съдържа още изглаждащ шампоан и изглаждащ балсам за непокорна коса. Тук можете да видите представянето на серията. Спектакълът бе под надслов „Дефиле на красотата”
____________________________________________________________________________
Предпазва косата от топлинните вреди на пресите за коса (до 220° c) като осигурява на косата дълготрайно изглаждане. Анти-овлажняващ ефект. Лека текстура за копринена, естествена и приятна на допир коса.

Активни съставки & действие:

-Натурален екстракт от физалис:Дисциплинира и обгръща косъма (овладяване на обема и без нежелано накъдряне);

-Масло от авокадо: Подхранва косъма;

-Комплекс за силна термична защита: предпазва косата от топлинен стрес / ЗАЩИТА 220°C.

Аромат: свежо растителен, с леки нотки на чай, обгърнат от свежи цветя


БЕЗ сулфати / БЕЗ парабени / БЕЗ pH
Вижте пълен списък на съставките
Water (Aqua), SD Alcohol 39-C (Alcohol Denat), Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Citronellol, Fragrance (Parfum), Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.
_________________________________________________________________________
 Прекрасен продукт, който използвам постоянно. Напръсквам обилно мократа си коса преди да я изсуша със сешoара или на суха коса преди да я изправя с пресата. Този месец не използвам много често сешоара, защото косата ми съхне бързо. Но ако все пак бързам и трябва веднага да изляза го включвам. По-често използвам спрея, когато ще изправям косата си. Работи се много лесно с него. Само впръсквам по корените и дължините. Не се изплаква. Ароматът е страхотно свеж и много приятен. Долавям леки цитрусови нотки. Придава на косата изключителен копринен блясък и мекота след изправяне. Изглажда я допълнително и я прави още по-права и страшно лъскава. Не утежнява косата, не е мазен. Много лек и приятен продукт е. Влюбих се в него! Стои на първите редици в козметичния ми рафт и не го пропускам.
150 мл е и се продава за около 25 лева.
Търсете в аптеките.

1 коментар:

  1. Използвам подобен продукт на Lakme, за момента съм доволна от него. Обаче като ми свърши мога да изпробвам и този, много добри характеристики :)

    ОтговорИзтриване