Моите самобръсначки Wilkinson sword

юли 05, 2014 Maia Georgieva 1 Comments



Това е Quattro for women Bikini. Самобръсначка, специално създадена за жени. Тя е 2 в 1. Има самобръсначка и тример за бикини зоната. В комплекта има и 1 батерия и поставка, на която се закача самобръсначката в банята. Съдържа едно ножче, което има четири ножчета. Освен ножчетата има и лента за овлажняване с папая и перли за повече комфорт при бръснене. Ухае много приятно, когато я използвам. Дръжката е гумена и не се плъзга при захващане. С лекота отстранява косъмчетата. Осигурява дългоиздържаща гладкост. Направо се родих. Супер удобство е! Няма врастнали косъмчета, няма опасност от порязване и не се появяват пъпчици. Продават се резервни ножчета за смяна, когато това се изхаби. Използвам го от много време и все още си върши работата чудесно. С тримера оформям бикини зоната. Има бутон и с натискането му, се включва тримера. Има четири степени в зависимост какво искате да постигнете. Използвам го редовно и съм много доволна. Стават различни прически. Също така може да се регулирате подстрижката според предпочитанието. Лесно се почиства. Премахвам гребенчето и изплаквам с вода. 

Следващата самобръсначка е Xtreme3 Coconut Dream. Една опаковка съдържа 4 самобръсначки. Всяка самобръсначка има по три ножчета и овлажняваща лента с алое и жожоба. Дръжката е гумирана и има аромат на кокос. Много наситен и силен е. Създава спер свежо усещане при използване. Главата на самобръсначката е подвижна и гъвкава. Така се постига по-голяма прецизност при бръсненето. Една самобръсначка се използва много време. 







Последната самобръсначка на Wilkinson sword, която използвам е Extra Beauty2 Sun. Една опаковка съдържа 5 самобръсначки. Самобръсначката е много лека. Удобна за захващане, защото има гумирано покритие, цялото с малки бабунки. Има по две ножчета. Остри са и добре премахват косъмчетата. Съдържа и овлажняваща лента. Това е прекрасна самобръсначка за път. Не заема никакво място и е лесна за пренасяне в козметичното несесерче. 

Това е от мен за днес. Надявам се да ви е било интересно да прочетете за трите самобръсначки Wilkinson sword. Вие използвали ли сте ги? 
Посетете Wilkinson Sword във фейсбук :)

1 коментар:

  1. Ехее, дори не знаех че има толкова много видове.
    У нас съм виждала само тези жълтичките и едни розови, които ползвам в момента. Доволна съм много от тях.
    А тази с тримера изглежда много готина и интересна :)

    ОтговорИзтриване