Kerastase Resistance Ciment Thermique

септември 30, 2014 Maia Georgieva 5 Comments

Здравейте!
Какво правите днес? Подготвих ревю за любим мой продукт и ще се радвам, ако Ви е интересно да прочетете за него. Мноооогооо обичам продуктите на KERASTASE. Бих могла да кажа, че са уникално качествени, умопомрачителни и действат винаги отлично. Косата ми го обича и винаги разбира, когато я галя с нещо на марката. А върховният Kerastase Ciment Thermique е едно от тези неща. Бях чувала за продукта само хубави неща и се чудих "толкова ли пък да е хубав?" И да - с право е хвален :) 
KERASTASE ПРЕОТКРИВА ИЗКУСТВОТО НА ИЗСУШАВАНЕТО:
ТЕРМО ГЛАНЦИРАНЕ
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНТЕНЗИВНАТА ГРИЖА НА КРЕМА И СИЛАТА НА ТОПЛИНАТА



       В нарастващото търсене и желание за перфектна красота, все повече жени търсят моментални резултати в грижата – фото-финиш вид. Бумът на подобни продукти за грижа за кожата се пренася и в грижата за косата. Червилото и перфектно изсушената дълга коса са символ на женственост в най-чистата и форма. Топ тенденция е и изсушаването на вълни. Задължителни за всяка дама са уредите за стилизиране. Но изсушаването на косата отнема време, изисква много грижи и може да уврежда косата.
Керастаз създава Термо Гланциране- усъвършенстваща изсушаването термо грижа за интензивна защита огледален блясък.
  
3 НОВИ ПРОДУКТА ЗА ИЗСУШАВАНЕ НА КОСАТА. УСЪВЪРШЕНСТВАЩА ИЗСУШАВАНЕТО ГРИЖА, ЗА ДА ПРЕОБРАЗИ УСЕЩАНЕТО НА КОСЪМА
-       Моментална корекция и блясък
-       Термозащитна грижа
-       Косата се изсушава 2 пъти по-бързо

Kerastase Resistance Ciment Thermique

Състав:



Описание на продукта:
ЦИМЕНТ ТЕРМИК – ГРИЖА ПРИ ИЗСУШАВАНЕ НА ИЗТОЩЕНА КОСА
Възстановяващо и подсилващо мляко срещу заплетени краища и хвърчащи коси.
Има възстановяващо и подсилващо действие срещу накъсване.  
Предлага грижа в дълбочина, благодарение на Вита Цимент.
Осигурява термо запечатване, изглажда косата и придава блясък.
Прави косата лесна за оформяне.
Опакова: 150мл

Начин на използване:
Тези 3 термични крема са мултифункционални и се адаптират към косата моментално:
Върху измита, подсушена с кърпа коса, нанесете количество, колкото 1-2 лешника по полу-дължините и краищата. Не изплаквайте. Изсушете косата и оформете със сешоар, маша или преса.
Моят опит с Ciment Thermique:

Предлага се в зелена хубава опаковка със здрава капачка. Структурата на продукта е лека и гъста, нещо като лосион/маска. Не е мазна и лепкава. Има наситен цитрусов аромат, който много ми допада и си го душа с най-голям кеф :) Нанасям на измита, влажна коса. Нужно e малко количество и е икономичен продукт. След като изстискам около 1-2 лешника (както е по описанието за използване) и разтривам между ръцете. Поставям повече продукт в крайчетата и по дължините, а остатъка от продукта втривам в корените. Попива веднага и попива на мига. След това използвам сешоар и четка, за да изсуша косата си. Получава се страхотен ефект. Резултатът е лъскава, блестяща, здрава коса. Същевремено е защитена от топлата струя на сешоара. "За" Ciment Thermique съм с две ръце.

Плюсовете на продукта:

- ухае много хубаво;
- защитава косата от топлината на уреда, който използвате (сешоара, машата или пресата);
- не утежнява косата, не я сплъстява, не я прави мазна или лепнеща;
- подходящ за всички типове коса;
- прави косата лъскава и гладка;
- икономичен е;

THERMIQUE са налични в салоните Kerastase.

5 коментара:

  1. А върховният Kerastase Ciment Thermique е едно от тези неща. Бях чувала за продукта само хубави неща и се чудих "толкова ли пък да ... cimentthermique.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Четох много твои ревюта за продукти за коса. От кой продукт за след измиване на косата си най-доволна?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Радвам се, че следиш блога ми с интерес! Мога да кажа, че на който и продукт на Kerastase да заложиш ще останеш впечатлена от резултата. Също така много харесвам митичните олиа на Лореал, за които скоро ще пиша в блога. Използвам ги от много време и винаги гледам да имам по една бутилка под ръка. Други много любими мои кристали за коса са тези с арганово масло на dr. Оrganic. Може би си прочела и тяхното ревю: http://thingamyjic.blogspot.bg/2014/08/dr-rganic.html
      Като цяло всичко зависи и от косата ти. Не знам точно какъв тип е твоята, за да препоръчам най-правилната грижа. И не знам какъв резултат търсиш. Усмивки! :)

      Изтриване
  3. Отговори
    1. Ух, аз също съм в търсене на нещо против косопад, защото моята майка има такъв проблем в момента :) Ако открия нещо, ще споделя :)

      Изтриване