REVIVE SNAILS EXTRACT® POWER SERUM

септември 07, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Толкова много изоставам с ревютата, че чак сама на себе си се сърдя. Все намирам какво да правя в последно време и блога стои на задно място. Като цяло - много малко време за компа и все повече време да се въртя като муха из къщи, двора и на работа. Да се надяваме, че ще вляза в ритъм и ще намирам време за всичко. Днес направх много хубави снимки на предстоящи продукти за ревюта. Обещавам тази седмица да ви ги покажа и всеки ден да има нещо ново за Вас! Знам, че очаквате всеки пост с голямо нетърпение.

Наскоро тествах серума за лице REVIVE SNAILS EXTRACT® POWER SERUM. Той е от съвсем новата серия на марката, която включва серум за лице и крем за около очите. Серията съчетава в себе силата на 100%-ов екстракт от охлюви, ценните масла от бадем и невен и антиоксидантната мощ на екстракта от костилка на маслина. Продуктът за лице обещава да активизира естествените процеси на възстановяване и да възвърне силата на клетките, поддържайки необходимия хидробаланс на кожата. Подобрява еластичността на кожата, изравнява тена, спомага за редуцирането на бръчките, нормализира пигментацията.
Серумът е подходящ за всеки тип кожа и може да се използва както от жени, така и от мъже. Текстурата му е много лека, полупрозрачна, не гъста. Не усешам аромат. Попива моментално и оставя много нежно лицето. Не оставя мазно и лъщящо лицето, а напротив - попива си много хубаво. Кожата стои свежа и омекотена. Чувствам я много хубава и нежничка. Аз го нанасям всеки ден сутрин и вечер на почистено лице. След серума нанасям и крем за лице на REVIVE. Като цяло съм доволна от ефекта и ще продължавам да използвам серума и крема с надеждата да изравни напълно тена на лицето ми и да намали пигментацията. През лятото от слънцето и тази година ми излязоха петна по лицето, дано да се премахнат, защото изобщо не ги долюбвам. Не ми стигат луничките, ами и това... Ех, :)
Без парабени. Не съдържа оцветители и аромати, за да не дразни чувствителната кожа.
Цената на серума е 49.49 лв.




Усмивки и много, много слънчева седмица на всички!

0 коментара: