DSM Mon Platin ароматен пилинг за тяло с лавандула, ванилия и пачули

октомври 11, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 
И като казах, че съм се отдала на есенен релакс никак даже не се шегувам. Ето още един продукт, който абсолютно обо-жа-вам! Той е пилинг за тяло с лавандула, ванилия и пачули на DSM Mon Platin. Използвам го от няколко седмици и го нанасям под душа един път в седмицата. Резултатите вълшебно мекичка, гладичка кожа.











Нека направо минем към описанието:
Смес от ароматни масла, комбинирани със соли от Мъртво море, които омекотяват кожата и й придават еластичност и кадифена мекота. Съдържа лимонена трева, кокосово масло, ванилия, лавандула и чисто бадемово масло. Комбинацията от маслата и солите подмладява и подхранва кожата, като същевременно я освежават и тонизират. Нежно премахва мъртвите клетки, придавайки едно прекрасно чувство на обновление и свежест. Оставя кожата кадифено гладка. С четири аромата: Лавандула ванилия и пачули.

Състав:







Моят опит с продукта:
Опаковката е здрава прозрачна кутия. Много ме кефи, защото мога да виждам през нея сините солички и маслата. С отварянето на кутията се разнася вълшебен аромат, който изпълва цялата стая. За мен е смесица от ванилия и лавандула. Страхооотно наситен, силен и въздействащ. На някой може би ще му се стори леко силен и прекалено сладък, но за мен е идеален. При използване на малко количество, ароматът не е така натрапчив и е просто перфектен. Когато загреба от пилинга, усещам едрите частици сол и ароматните масла. Скрабта уникално готино ексфолира кожата. Не усещам никаква болка или неприятно триене по време на ексфолиране. Солта не се разтваря бързо и успявам да мина навсякъде по тялото преди да се стопи напълно. Ако имате някаква раничка, би могло малко да пощипе там, но не е толкова болезнено и неприятно. Маслата са толкова благоуханни и правят кожата страааашнооо гладка, мека и хидратирана. След баня дори не е нужно да нанасям лосион за тяло, защото кожата е перфектно хидратирана и мека на допир. Ръцете ми направо се плъзгат по кожата. Тъй като все пак маслата са си масла и са доста мазни при допир, мислех, че ще остава мазен филм по кожата, но не. Дори имам чувство за сатетена мекота и изключителна гладкост. Казвам "Ухааааааааа!!!!" на пилинга и вдигам две ръце ЗA него! 
Цената му е 13.90 лв. за 330 мл. в он-лайн магазина на DSM Mon Platin България :)

Пожелавам на всички спокоен и приятен уикенд! 
Усмивки :)

0 коментара: