Козметика с послание - Premium Health Products Ata Sot

октомври 16, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Вчера, 15 октомври, беше международният ден на белия бастун. Точно на този ден реших да споделя с Вас едно интервю с г-н Атанасиос Сотириадис (Ата Сот). Той е собственик на Premium Health Products. Компания, занимаваща се с внос на гръцка лайф стайл медицинска козметика. Мотото й е „Ние се грижим за вашето здраве и красота". Защо тази компания е по-различна и с какво се отличават продуктите, предлагани на българския пазар от близо година? Прочетете повече в интервюто :)


Здравейте, бихте ли се представили на моите читатели?
Здравейте, казвам се Атанасиос Сотириадис ( Ата Сот )  и съм магистър фармацевт по професия и по душа. Собственик и управител на фирма „Премиум Хелт Продуктс“ ЕООД със седалище в гр. София, вносител на гръцка, медицинска, лайф стайл козметика, хранителни добавки и иновативни фармацевтични продукти.



Кои са трите думи, които Ви описват най-добре?
Грък, фармацевт, ‘оригинален’!

Как решихте да започнете да внасяте гръцка лайф стайл медицинска козметика именно в България?
Преди много години дойдох да уча в София Фармация. Детската ми мечта беше да продължа семейната традиция и бизнес. Завърших образованието си, но тук видях много възможности за бизнес и реших, че козметиката е ниша, в която с много труд и усилия мога да работя. Човечеството има нужда от здравословен и природосъобразен живот. Хората все повече се интересуват и се учат да живеят по този начин. Болестите стават все по-вече и повече, и един много важен фактор  да се запазим здрави за по-дълго време е този, да използваме медицински продукти, без вредни съставки.

А защо се спряхте на името Premium Health Products? Звучи доста оригинално.
Признавам, че беше доста трудна задача… Според мен продуктите, които предлагамe на българския пазар са точно такива, Премиум Продукти за здравето!


Какво прави козметиката Premium Health Products толкова добра?
Съставките на нашите продукти са класически, изчистени, основно пантенол... Следват лайка, алантоин, прополис, овес, урея, сенсива и най-важното, всеки един продукт е дерматологично и офталмологично тестван със почти 100 процента толерантност към всеки тип кожа... Освен това, те са без консерванти, без парабени, без SLES и вредни химически компоненти. С две думи това е „здравословна козметика“, произведена от подбрани гръцки производители.

Има ли скрит подтекст в иначе обикновения и изчистен вид на опаковките?
Ако се загледате над етикета на лицето на всеки наш продукт има прозрачен етикет, залепен на ръка, продукт по продукт, с текст на брайловата азбука на български, така че слепите хора също да могат сами да прочетат за продукта... Лепенките се произвеждат специално за нашата фирма и се проверяват внимателно една по една. Това е нашият комплимент към незрящите хора.

Защо е важно за вас да присъстват тези лепенки във вашите продукти?
Дядо ми беше незрящ, това за мен е сантимент. Харесвам обаче мечтите за бъдещето повече от историите за миналото! Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнем живота си. ‘Премиум Хелт Продактс’ е първата фирма по света, която ползва тази технология. Фолиото, което ползваме е специално, отговаря на определени стандарти и e доста скъпо. За мен това е мисия! Надявам се все повече компании, независимо в кой сектор са, да започнат да лепят лепенки Брайл за слепите. В България хората със увреждания не се уважават за съжаление! Обществото няма очи за техните проблеми, за техните мечти…

Как още освен с лепенките показвате, че сте съпричастен с различните?
Официалния ни сайт е 100% достъпен за незрящите, единствения, в България, фирмен сайт, съгласно моята информация. Обработваме листовка Брайл на български за един от новите ни продукти, както и проект за първия, на световен мащаб, фирмен магазин 100% достъпен за слепите. Освен това съм продуцент и актьор в един интернет сериал, „Бай Кольо Марсианеца“. Това е един много ‘различен’ проект. Единствения в света интернет сериал с незрящи актьори.
Бихте ли разказали повече за този сериал?

Извънземен пратеник пред пенсия е изоставен на нашата планета и се опитва да се адаптира към новия начин на живот в образа на местен престъпник, попадайки случайно в дома на нестандартно семейство, чийто членове са двама братя, малко момиченце и женски лабрадор. Сериалът е в стил ‘Ед Уд’ , ирония, особени диалози и ударни дози смях. ‘Той беше един съвсем обикновен марсианец, докато не попадна в Люлин’ съгласно думите на Jim Paraskevov автор и режисъор на ‘Бай Колъо’! Първия сезон е вече готов. В момента снимаме втория с много ВИП гости, които ще ви изненадват и им благодарим от сърце за тяхното участие, без хонорар разбира се! Гледайте го...


С какво продуктите, които предлагате са по-различни от всичко останало на пазара?
Освен лепенките Брайл на български, нашите продукти са ‘value for money’! Висококачествена козметика на ‘нормална’ цена! Нашите клиенти са щастливи, доволни и лоялни фенове на нашия бранд и нашата философия относно незрящите!

Кой е Вашият любим продукт, който предлагате?
Любим продукт... Всеки един продукт, който предлагамe е избиран грижливо и старателно. Интересувал съм се от клиничните му изпитания първо като фармацевт, после като потребител... Не мога да кажа, че имам един любим, защото всичките са ми любими! От другата страна, нямаше никога да внасяме продукти, които не бих ползвал аз лично като клиент!

Разбирам, че сте иноватор. Какво ново да очакваме от Premium Health Products?
В момента аз и екипа ми работим по няколко проекта, водим преговори с големи производители и тестваме нови продукти, но за сега ще ги запазя в тайна. Ще има с какво да ви изненадамe... Приятно, разбира се. Надявам се, до края на годината…

Пожеланието Ви за моите читателки? 
Преди всичко, да са здрави и красиви! Здравето е на първо място. Да се научат да се грижат за себе си природосъобразно и да оценяват качествените продукти. Да са добри, да обичат хората до тях и да не забравят, че човек който прави другите щастливи, не може никога да бъде нещастен!
 *Снимки - личен архив на г-н Атанасиос Сотириадис.

Надявам се, че Ви е било интересно да прочетете интервюто. Ще ми споделите ли вашето мнение за продуктите на Premium Health Products?

Уникален ден на всички!
P.S. 
Не забравяйте да се включите в Giveaway - я за спечелване на електронна цигара от Green Smoke Bulgaria - цък :)

0 коментара: