Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate

октомври 26, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Когато лицето ви е обгрижвано, това си личи!
Никога не подценявам грижата за лицето си и използвам хубави продукти, за да имам прекрасна кожа. Разбира се, Shiseido предоставя възможност на всички жени да блеснат с уникална кожа. Сега японската марка е на път да ни накара да ахнем и хванем в ръцете си най-новото си откритие ULTIMUNE Power Infusing Concentrate. Концентратът дава заявка за нещо невиждано до сега. Специално разработен, за да заздрави имунната система на вашата кожа.  Да, вашата кожа също като тялото има имунна система, която я предпазва от агресорите на околната среда, стреса и стареенето. Тези фактори не само отслабват кожата, но и променят начина, по който тя изглежда. Shiseido откриват, че мулти-защитната сила на кожата, тази която я предпазва и поддържа нейните баланс, здраве и красота, е изложена на рисковете на външните агресори, емоционалния стрес и стареенето. Това е ULTIMUNE. Вижте го сами.





Shiseido открива първият комплекс, който действа директно върху Лангерхансовите клетки. Той възстановява отслабените вследствие на агресорите на околната среда, стареенето и емоционалния стрес функции Комплексът Ultimune включва комбинираното действие на 3 съставки: българска розова вода, акваинпул и ß-глукан. Комплексът подобрява защитните функции на Лангерхансовите клетки с 64 %, стимулира синтеза на колаген, подобрява хидратацията и подсилва функцията на кожната бариера.

Концентратът е подходящ за всички жени. За него няма значение възраст или тип кожа, той работи!



Предлага се в два размера - 30 мл. и 50 мл. Моят е по-малкият и е в тази бяла изчистена опаковка. Големият размер е поместен в уникално красив, масивен, стъклен флакон, в който просто ми останаха очите (цък). 

Текстурата е просто превъзходна. Гладка, лека, прозрачна, нетежка и немазна, изключително богата. 
Има лек флорален аромат. Усещат се нотки на роза и цвят на лотус. Лично на мен ми допада пре-много!

Концентратът не е крем, нито серум. Това е концентрат, който се нанася преди крема и серума на почистена кожа. Аз използвам ULTIMUNE от близо два месеца. Първо почиствам лицето си. След това нанасям от концентрата колкото грахово зрънце и оставам да попие напълно. Накрая следват дневния крем и околоочния крем, които използвам в момента. 
Попива моментално и оставя сатенена ефирност по кожата. Кожата става по-сияйна и гладка. Пасва си идеално с всички останали продукти, които нанасям върху лицето си след него. След множество нанасяния всекидневно в продължение на почти два месеца, забелязвам кожата си доста по-хубава на пръв поглед. Някак по-плътна, силна и стегната. На допир също ми хареса - мега гладка е. Определено захаресвах още повече вида на кожата си след ULTIMUNE. Има защо да се опита! 

Кажи "да" на Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate и здравата кожа няма да те подмине!

Благодаря Ви, Shiseido и всички японски изследователи, откриватели на еликсира - чудо!

*Giveaway, който тече на страницата на блога  цък 

0 коментара: