Предколедни подаръци ❄

декември 07, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Вижте с какво ме зарадва моята сестра съвсем наскоро - уникални предколедни подаръци :)))) Можеха дори да минат за коледни, но... просто искала да внесе празнично настроение у дома преди празниците ❄❄❄

Благодаря, систър! Уцелила си тооочно в десятката! Много исках да пробвам козметиката  на H&M! Влизайки един път в магазина, се залепих като ваденка и започнах да разглеждам със зяпнала уста. Всичко изглежда много хубаво - опаковките са страшно симпатични, а и цветовете са точно по мой вкус. Така и не си взех нищо, защото разбира се отново бързахме за кино... Сега вече имам цели две неща - гланц и брокатен лак за нокти в модни за сезона цветове. 
Следващото нещо, което донесе е една метална кутия пълна с коледни формички за сладки. Всичките са толкова прекрасни!!! Тъкмо наскоро разглеждах сайта на любимите Айко и бях хвърлила око точно на този сет. За 9.90 лв. получаваш цели 15 фигурки. Всички са уникални - ангелче, елен, камбанка, снежен човек, снежинка, курабиено човече и още, и още.... Има и по-малки и по-големи фигурки. Струва ми се, че и тази година ще забъркаме ароматни канелено - джинджифилови курабийки! Подушвам ги от сега! 
И още нещо от Айко - приказна стъклена топка! Вече се кипри в кухнята до телевизора и създава много празнично настроение! Ако имате път към Айко - действайте и шурмувайте още от сега. Не оставяйте за последния момент, че всичко ще се разграби. Има тоооолкооова мноооогооо хубавиии неещаааа..... :)

Lipgloss by H&M 









                                                                                                                                                                                                                        Гланцът е в много модерния напоследък цвят Berry. Уникално тъмно розово, направо лилаво. Много исках да имам точно такъв цвят глос или червило за тази зима. Има много плътна и здрава пластмасова опаковка, 5 мл. Четчицата е дълга и удобна. Усещам лек плодов аромат, но не усещам вкус. Нанасям два пласта, за да постигна плътен цвят. Получава се хубав и наситен цвят с бляскав завършек. Ако не ям и пия нищо, издържа дълго.


Nail polish by H&M



Бях си набелязала точно лаковете с брокатени частици. Има доста голям избор, а систъра е избрала върховен и много подходящ за зимата. Цвят Electra. Веднага се намазах :) Нанесох го върху един розов лак. Много хубава комбинация се получи според мен, защото много обичам такива весели комбинации. Разбира се, че би опивал на много лакове и ще опитам и с други варианти. Лакът е прозрачен и има всякакви частички в него - по-големи, по-малки и съвсем ситни кръгли. Също така са в по-светло синьо и по-тъмно синьо. Нанасят се много лесно с помощта на достатъчно голямата и плоска четчица! Издържа цяла седмица без да се смъкват и отлепят брокатчетата. Много весел лак! Със сигурност ще опитам и друг цвят, защото е мнооогооо готино попадение! :)







Еееехххх, колко е хубаво да имаш такава готина сестра

0 коментара: