Cartier - LA PANTHERE & Just Cavalli - JUST GOLD for Her and for Him

февруари 05, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Няма как да не включа и няколко предложения за парфюми. Те са може би едни от най-подаряваните, а и желани и предпочитани подаръци за празника. Освен кутията с бонбони и роза, може би :)

LA PANTHERE


МИТЪТ ЗА ПАРФЮМИРАНАТА ПАНТЕРА“От всички животни, пантерата е единственото, което има приятна естествена миризма. Пантерата излъчва аромат, приятен за всички останали животни; тя ловува скрита, изчакваща жертвите ѝ сами да дойдат, привлечени от нейния естествен парфюм"

Теофаст

Пантерата е символ на женствеността на Cartier - мистична, изтънчена и дива едновременно. С една дума - свободна. Свободна да обича и живее живота си на пълни обороти, със страст - очи в очи.

За първи път пантерата става вдъхновение за парфюм на Cartier през 1980 година. Ароматът разбужда духовете на своето време, но впоследствие се налага да добие своята съвременна, модерна интерпретация, с нов, уникален акорд - едновременно анималистичен и цветен. Парфюмеристът на Cartier, Матилд Лоран стартира аромата с гардения. От това свежо цвете, тя се заема да създаде аромат, който да остави истинска, хипнотизираща диря.

В сърцето на аромата е стаена пантерата, готова да съблазни още със своето чувствено и царствено събуждане, обляно в слънчева светлина. Този анималистичен и едновременно цветен аромат пленява с чара на най-неустоимото същество, възхвалявано от творци от Теофаст до Данте, заради своя естествен аромат - най-неустоимия в цялото животинско царство.

КОТЕШКИ ЦВЕТЕН

Цветен и див. Завладяващата двойнственост на La Panthère се излъчва от чистото и натурално присъствие на живи цветя, обгърнати в кадифени шипрови акорди. Анималистичните нотки са пулсиращи в сърцето на опитомената гардения и отчетливи като ласка по мека козина в мускуса, който е едновременно традиционен и модерен, реален и абстрактен... Обгърнат от нежност, която носи тройката - шипрови, цветни и мускусни нотки, ароматът носи тройна емоция, която напомня за характера на пантерата. Животинското и цветното се сливат, за да олицетворят аромата La Panthère – новият символ на жената Cartier, която съблазнява със своя ум и свободен дух.

Връхни нотки: ревен, ягода, сушени плодове 

Сърдечни нотки: гардения 

Базови нотки: мускус, дъбов мъх 

ПАНТЕРА ВЪВ ФЛАКОН

Гравирана отвътре като майсторски изработена скулптура, Пантерата е поставена сякаш в сърцето на скъпоценен камък в блок от стъкло. Този загадъчен, майсторски изработен флакон излъчва котешко присъствие с меки тонове. Уникалният флакон е гравиран отвътре с безпрецедентна технология, приложена за първи път в парфюмерията. Както някога тайната на часовниците Cartier завладява всички, сега Къщата отново пленява въображението с нова мистериозна технология. Това необикновено произведение предизвиква учудване и вълнение. Квадратната челюст и скосените очи съзерцават от скулпурираната детайл по детайл глава на пантера. Изчистените, фасетирани детайли на минималистичния дизайн са омекотени от нежен лъч светлина. Оранжево и златно са изненадващите цветове на анималистичната гардения разпалена от шипрови нотки. Царственият флакон е коронован с метална капачка, която след натискане разпръсква аромата. Това архитектурно произведение от семпли, геометрични форми, минималистично до крайност, дава решителна кубична интерпретация на царството на Пантерата.

РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

Зад камерата

За рекламната кампания на La Panthère, Cartier ангажират професионалното око на режисьора Шон Елис, номиниран за Оскар през 2006 година за неговия късометражен филм Cashback. Една нощ в Париж, на моста Бир-Хаким, очи в очи, пленена и пленяваща... Настроението е уловено в един завладяващ кадър, проследяващ събуждането на любовта и свободата със стъпките на модела Ерин Уосън.

ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ: ЕДП 30 мл; ЕДП 50 мл; ЕДП 75 мл; Део Спрей 100 мл.

Ароматът е лансиран през м. март, 2014г, а на българския пазар е от м. септември 2014 г. 

В http://www.enzo.bg/ можете да откриете аромата и в трите размера.
                                            ***

Just Gold
Излишъкът е в основата на успеха ми


Запознайте се с Just Gold, новите аромати за Него и за Нея от Just Cavalli.

„Излишъкът е в основата на моя успех“, заявява Roberto Cavalli, и този самонадеян дух се проявява както никога преди това в два дръзки нови аромата, които улавят смелостта, пищната същност на дизайнерската линия Just Cavalli. Безсрамно секси, силно провокативен, напълно неустоим.... JUST GOLD for Her and for Him.

Всичко започва с първите аромати Just Cavalli: JUST for Her и JUST for Him. Две ухания създадени за изкусителен флирт, посветени на тръпката от преследването. Сега преследването отново е актуално, по-настървено, по-неконтролируемо от всякога....

Страстна и съблазнителна, тя му отправя предизвикателство, на което той не може да устои. Пулса му се ускорява, неговото сърце бие по-бързо, тя го провокира умишлено, карайки го да хвърли поглед към нейното рамо. Неизбежно температурата се повишава и атмосферата пулсира в едно с желанието. Бърз поглед от злато, проблясък от питонен принт. Телата се сливат в едно. Във въздуха се носят аромати на изкушение, парфюми на прелъстяване. JUST GOLD for Her and for Him.

Да желае и да бъде желана – това е нейната съдба. Поддавайки се на желанието за нови предизвикателста, JUST GOLD for Her е силно съблазнителен, флорално ориенталски eau de parfum създаден от Fabrice Pellegrin (Firmenich). Провокиращи върхови нотки от лешник и мандарина водят към примамливото сърце от сияен жасмин, вкусен маршмелоу и дървесен ирис. В базата, нотки от кожа и палисандрово дърво придават сексапилно сладострастно излъчване, които сякаш се сливат с топлината на кожата и.

Тръпката да прекалиш – това е неговата пристрастеност. Изключително харизматичен и подчертано мъжествен, JUST GOLD for Him е пикантно дървесен eau de parfum създаден от Domitille Berthier (IFF). Свежи върхови нотки от черен пипер, кардамон и индийско орехче се смесват с оригинално кафе Ristretto, придавайки хармония в сърцето, в знак на уважение към италианските корени на Roberto Cavalli. Спускайки се бавно по кожата, базата от ветивер и кожа е чувствена и извънредно мъжествена.

Треска за злато... JUST GOLD класическите флакони с форма на колба са потопени в разтопено злато, които изплуват като ослепителни обекти на желание, разкривайки аромата отвътре само през лазерно изрязаното лого JUST. При JUST GOLD for Her дръзкият блясък на питонен принт около капачката прави разпознаваем този аромат на Just Cavalli. При JUST GOLD for Him, основата на колбата запазва черния си цвят, контрастирайки силно с блестящото злато над него.

Дръзко, прекалено...последната дума има дуото Just Cavalli от Английски рок шик на Georgia May Jagger и секси бразилски модел Marlon Texeira в рекламната визия на JUST GOLD. Характерните метални акценти допълнително подсилват влиянието на атрактивната за окото визия, заснета от водещия моден фотограф Mario Sorrenti.

Аромата:

JUST GOLD for Her

Връхни нотки: мандарина, лешник

Сърцевинни нотки: жасмин, маршмелоу бонбон, дървесен ирис

Базови нотки: кожа, палисандрово дърво

JUST GOLD for Him

Връхни нотки: черен пипер, кардамон, индийско орехче

Сърцевинни нотки: кафе Ristretto

Базови нотки: ветивер, кожа, златна амбра

Линията:

За Нея: EDP 75ml / 50ml/ 30ml

За Него: EDP 90ml / 50ml/ 30ml

За Нея го има например в http://www.enzo.bg/ за справка за цена. 

Информация от: http://www.everet-group.com/

0 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...