La Roche-Posay CICAPLAST ЗА РЪЦЕ

февруари 07, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Привет! 
Представих Ви още един продукт от серията CICAPLAST на La Roche-Posay. А днес можете да прочетете как възстановяващия бариерен крем подейства на моите ръце.

Тубичка от 50 мл., която е лека и удобна за използване. Виждате, че кремът е мноогоо гъст и няма обичайната кремообразна текстура като при останалите кремчета за ръце. По-скоро е гелообразен, доста по-хлъзгащ. Няма аромат. На цвят е прозрачен. Разнасянето му става лесно и приятно. Попива почти моментално. Първоначално се усеща повече и е по-наситен, но постепенно буквално попива. Изключителна формула, която за мен е нещо ново и неопитвано до този момент.
Усещането след намазване е чудесно. Остава един воал върху кожата, който не е мазен, а по-скоро е скърцащ и гладък. Усещане за сухота отвън и дълбоко омекотяване и хидратиране в дълбочина. Въпреки това, мога да пипам разни предмети, без да се притеснявам, че ще оставя следи върху тях. Мога да продължа със задачите си без да имам хлъзгащо усещане. Дори да се наложи да измия ръцете си с вода, след като съм се намазала с крема, той пак остава върху тях. Не бях забелязвала нещо подобно при други кремове за ръце. Водата просто се стича по кожата, като продължава да се чувства скърцащото усещане и гладкост. И това е така дори и да измия ръцете си още 2-3 пъти. Действието на крема продължава с часове. Усещам го върху ръцете си и те продължават да бъдат все така гладки, меки и успокоени. 
Приятен почивен ден на всички мои читатели-почитатели!

0 коментара: