Oriflame - Milk&Honey Gold Body Cream

февруари 06, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! Как сте днес? 
Надявам се петъчния ден да бъде много спокоен и ведър за всички Вас! 

Приготвила съм Ви ревю на един изключително нежен и деликатен боди крем - Milk&Honey Gold Body Cream. Това е второто буренце, което имам. Помня много добре първата ни среща с него, която беше преди година-две. Тогава измазах крема толкова бързо, че просто си казах "Лелеее, кога свърши!?" И аз, и сестра ми го използвахме толкова усилено и упорито, че чак падна нещо като надпревара.... И след толкова време, ето, че отново имам удоволствието да го нанасям по кожата си. Хубаво е, че има продукти, които с времето остават по каталозите на Oriflame и се превръщат в продукти-звезди. Този път грабнах крема и започнах се мажа и мажа, и мажа.... Един ден сестра ми реши да се намаже с него. Отваря го бавничко и хоп... изведнъж се опулва с думите: "Ама кога свари да измажеш толкова много?!" :D Този крем е толкова готин и създава толкова блажено чувство докато се мажеш, а и усещането след това е уаааау. Просто великолепие! Не е случайно, че Milk&Honey Gold Body Cream е един от най-предпочитаните и забележителни продукти на Oriflame.

Текстура
Нежна като кадифе. Плътна, но не тежка и не под формата на масло. По-скоро е лека, ефирна, някак си "водна".
Аромат
С пленителен аромат (може би на мляко с карамел?). Определено има сладък аромат.
Употреба
Нанасям обилно количество по цялото тяло след баня. Колкото и да нанасям, не се напластява и мога да слагам и още, и още. Разнася се много лесно по кожата. Изчаквам няколко минути, за да попие напълно. 
Действие 
Оставя кожата невероятно добре хидратирана, мека и успокоена. Ароматът се запазва върху тялото.


Жалко, че изгребвам толкова бързо това сладичко бурканче от 250 мл. Като един малък Мечо Пух, който не спира да бърка в бурканчето с мед :) 
"При все, че да ядеш мед това е много хубаво нещо, има един миг, точно преди да започнеш да ядеш, който е по- хубав."

0 коментара: