Аrgan & Macadamia Natural Day Cream by Nаturаl Cosmetic

август 08, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, хей, тук съм и днес :)


Ще ви покажа един крем на Nаturаl Cosmetic Ltd., която всъщност е българска марка и с която се запознах наскоро. Може би сте я чували от така нашумелите наскоро Good Box, които често изненадват с някой техен продукт в кутията си. Аз много си харесах дневният им крем за лице и реших да се запознаем по-отблизо именно с него. Та от известно време е включен в дейли листа ми с продуки за грижа за кожата на лицето ми. Кремът е с арган и макадамия. Серията по принцип е за зряла кожа, но много ми хареса и реших да я опитам. Съдържа дневен крем, нощен крем и серум с лифтинг ефект. 
Дневният крем е регенериращ и хидратиращ, подходящ за нормална към суха кожа. Омекотява и хидратира, запазва гладкостта и свежия вид. 
МАСЛОТО ОТ АРГАН регенерира кожата и възстановява естествения липиден слой. Защитава кожата от свободните радикали и забавя процеса на стареене. 
МАСЛОТО ОТ МАКАДАМИЯ е с най-близък до човешката кожа състав. Омекотява и хидратира сухата и зряла кожа. Запазва гладкостта, еластичността и свежия вид













И разбира се, пристигна в уникално красива опаковка - всичко изпипано и подбрано с вкус. 
Кутиката е пластмасова, доста стабилна и с изчистен дизайн. Мисля, че почти всичките им продукти се отличават с подобен стил - изчистен, но и изтънчен и премерен. Кремът има гъста консистенция и приятен аромат. Не мога да реша на какво точно, но сякаш на нещо натурално и чисто. Много лесно се разнася по кожата и приятно я омекотява след попиване. Не ми създава неприятно лъщене по лицето и неприятно чувство. Бих казала дори, че оставя кожата кадифена и изключително гладка. Често го нанасям и като нощен крем. Хубаво хидратира кожата ми и на сутринта е отпочинала и свежа. Със сигурност ще опитам още някой продукт, дори вече съм си набелязала. Разгледах всичко в сайта им, но  Nаturаl Cosmetic се предлагат и в много магазини в страната, така че да действаме. :) Skincare in touch with nature.
Имайте позитивен и усмихнат ден!
Гушки! :)

0 коментара: