Dr Renaud Apricot BB cream natural/ВВ крем кайсия

октомври 02, 2015 Maia Georgieva 4 Comments

Хей, ама, че мрачно време. Та дори и снимките ми са доста тъмни този път, но колкото и да ги изсветлявам не се получава. Сметнах да не чакам повече да пекне и да си щракна каквото имам. А днес имам нееещооо многоогоо хубавооо! Даам! Както обещах - Dr Renaud продукти за перфектен тен кайсия. Смятам да ви покажа първо BB крем кайсия 7 в 1.
Многофункционален продукт, който събира в себе си основно крем, и коректор, и фон-дьо тен. Също така има SPF 6. Дават го добър за замаскиране на белези, пъпки, пори, пигментации и други несъвършенства по кожата. Подходящ за всеки тип и цвят кожа. 
Преди време бях попаднала на мостри на продукта. Останах мноогоо удовлетворена от резултата за няколкото пъти, в които ми стигнаха. Направо ми се беше запечатало как стоеше върху лицето и колко приятно ухаеше. Исках да го имам и в пълноразмерен вариант. Та, сега си го имам в голямата тубичка от 50 мл. Супер изчистен дизайн, като на всички продукти на Dr Renaud. 
Предлага се в два цвята - златист и натурален. Предпочетох натуралния, защото от мострата, която имах преди време останах с впечатление, че златистия ми идва тъмен. Дори и на кожата ми с тен, пак беше доста по-тъмен. Натуралният цвят е много приятен - нито прекалено тъмен, нито много светъл. Бих казала, че има кафеникав подтон. Консистенцията му не е гъста, по-скоро течна и рядка. Ароматът е превъзходен. За такъв тип продукт е доста нетрадиционен. Ами да, мирише си на кайсии и то на прясно разтворена, нарязана, отхапана кайсия. На мен ми идва освежаващо и си признавам, че съм пристрастена. За този, който го е измислил - ооо, даа, бива си те :) Жалко само, че не се запазва и върху кожата.


Нанасям го на чисто лице, без да съм нанесла дневен крем. Понякога се оливам и вземам повече от нужното количество. Все пак, ако реша да го нанеса цялото - успявам, защото позволява наслагване и напластяване. Разнася се лесно с пръсти и се разпределя равномерно. Средно покривен е, ако имате някакви прекалено недобри за гледане неща, предполагам, че няма да ги скрие. За моята кожа си го одобрявам доста. Слива се в тена на кожата ми добре и прави лицето да изглежда много красиво. Не знам до колко прикрива белези, но порите ми не си личат толкова. Цветът на лицето ми стои еднакъв, но в никакъв случай не и като маска. Не се усеща неприятно върху кожата и седи много естествено. Не лъщя прекалено, имайки предвид мазната ми кожа, но все пак отгоре минавам набързо една четка с пудра. Когато съм си правила снимки и съм била с този BB крем, лицето ми е излизало просто перфектно. Много доволна и го карам по-пестеливо, защото е просто крем един път! Използвам си го за спешъл поводи, когато искам да впечатля с визия :)
Можете да го намерите на сайта на Виталити - тук, както и в офисите им в страната за 51.80 лв. :)

Ами, май е време да ви пожелая нещо приятно. А имено - уникален, усмихнат и удивителен уикенд!

4 коментара:

  1. Привет! Иска ми се да разбера състава му. Би ли го щракнала? :) Много хубаво си го описала! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!
      На тубичката отзад не го пише, но пък намерих това в нета: Mineral pigments, olive extract, jojoba oil, apricot, vitamin C, hyaluronic acid, phyto-endorphins, matifying powder, mineral screen, Vitamin E
      Радвам се, че ревюто ми ти е харесало :) Усмивки! :)

      Изтриване
    2. Много добре изглежда, ако е само това! Със здраве да си го ползваш!

      Изтриване
  2. Привет! Иска ми се да разбера състава му. Би ли го щракнала? :) Много хубаво си го описала! Поздрави!

    ОтговорИзтриване