Arlen - бъди кралица на красотата

юни 22, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, как сте прекрасници?

Днес отново е един слънчев и позитивен ден. Всичко у нас е с краката нагоре, защото сме в ремонт, но това не ми пречи да си стоя блажено с лаптопа в леглото до късно като принцеска, да пия поредната си чаша джинджифилов чай и да разглеждам из нета. Ами да, все пак е лято, жегичка, някак си май на никой не му се работи усилено. Как се казваше в бележката към шефа... "тревички, птички... шефе, просто нямам вдъхновение за работа". Та, така де, давайте го и вие lazy и лежерно. Едва ли и на вас ви се извършват супер напрягащи умствени и физически усилия. Просто си стойте и си хубавейте!




За работа може и да нямам много вдъхнoвение, но вижте, за пазаруване винаги се намира лееека доозичка (хехе). До сега разглеждах сайта www.arlen.bg, където винаги нещо ме грабва. То не заради друго, ами знаете, че мноогооо обичам да си глезя косата и да се грижа добре за нея, а там предлагат най-новите продукти на всички топ марки и често има изгодни оферти. Мисля, че в дооста по-стара публикация бях писала за нещо за коса, което съм си купувала от там.



Сега тъкмо гледах слънцезащитната серия с подхранващи серамиди на Кerastase Bain Apres-Soleil (която е на -10%), както и новите неща на Moroccanoil и Keune. Разбира се има и продукти за лице, нокти, тяло, парфюми, уреди и какво ли още не. Всичко си ме кефи и е доста уау, тъй като са все марки, които се откриват сравнително трудно в България. А така още на другия ден мога да се радвам на избраните неща.
Ще се радвам да споделите, ако и вие сте доволни от този сайт и какво сте си поръчвали от там :)

0 коментара: