Head & Shoulders - в чест на пърхота

август 30, 2016 Maia Georgieva 2 Comments


Какво бихте направили, ако имате пърхот?

Дам! Дали първото нещо, за което се сещате и вие е Head and Shoulders. М?! Познах ли? Този толкова олд фешън шампоан, който винаги решава проблема.


Моят boyfriend е заклет фен и казва, че това е най-добрият шампоан против пърхот. Като това твърдение изобщо не подлежи на обсъждане. Веднага, щом види малките бели прашинки, започва да се мие с него. Много му се кефи и си го ползва най-редовно, защото според него не само, че работел за премахването на пърхота, но и измивал приказно косата му. Докато пиша това, отново се сещам как излиза от банята и казва, колко меега свеж ментов прилив е имал под душа, а след това, продължава да носи това усещане. Проблем - решен! Коса - чиста! Това е! Имаме всичко в един шампоан! Ура!

Весел ден!

2 коментара:

  1. Преди време използвах само този шампоан против пърхот,но явно му смениха формулата или косата ми привикна с него,но ефектът от него започна да бъде нетърпим.Косата ми стоеше на клечки и се омазняваше изключително много и за това трябваше да го сменя.Сега залагам на шампоана против пърхот на Himalaya или този на Здраве.Много достъпни продукти,които са малко изсушаващи,за това не използвам самостоятелно,но поне ефектът е на лице :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога да кажа дали формулата е сменена, тъй като съм се мила с него много малко. На мен ми идва силен и косата ми става суха. За това преди време го използвах, за да поизсуша много омазняващата ми се коса :)

      Изтриване