AHAVA Precious Mineral Crystals

октомври 24, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Ако търсите малък сладък подарък, с който да зарадвате някой, то комплектът ,,Скъпоценни кристали‘‘ на Ahava би ви свършил чудесна работа. Той включва две пленителни минита - минерален крем за ръце и минерален лосион за тяло.

Грижа за ръце и тяло, богата на подхранващи минерали от Мъртво море, които овлажняват, омекотяват кожата и ефективно я защитават. 
Всички продукти на AHAVA съдържат патентования комплекс минерали от Мъртво море - OsmoterTM. Той оптимизира клетъчния метаболизъм, подсилва защитата на кожата от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи и външната среда и значително повишава нивото на влажност за запазване кожата млада и еластична.

AHAVA Dead Sea Water Крем за ръце: минералният крем за ръце има силата да осигурява трайна мекота и хидратиране на кожата на ръцете. Съдържа ценни съставки като микроводорасли от Мъртво море и неустоим аромат на пустинен кактус и екзотичен розов пипер. С този крем кожата на ръцете Ви отново ще бъде деликатно мека, гладка и добре хидратирана.
Начин на употреба: Сложете малко количество върху чисти ръце. Използвайте няколко пъти дневно.
Обем: 40 мл.

AHAVA Dead Sea Water Лосион за тяло: продуктът хидратира кожата и има освежаващо действие. Абсорбира бързо и осигурява комфорт и лекота през целия ден! Съдържа алое вера и хамамелис.
Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа след баня.
Обем: 40 мл.


Опаковката е с много интересна и нестандартна форма като на кристал. В нея се крият две мини тубички, които обаче стигат за доста време. Кремът и лосионът си приличат като текстури, но лосионът е в дясно, а кремът за ръце в ляво. Средно плътни, бели консистенции. Двата продукта имат еднакъв аромат, който е доста силен и осезаем. Преди да закупите, може да подушите, за да сте сигурни, че ще ви хареса. Ухаят доста специфично и екзотично. Явно пустинният кактус и екзотичният розов пипер миришат по този начин. Ароматът им е дооста траен и се запазва върху кожата за доста време. След като съм се намазала, го долавям в продължение на часове. Дори успява да парфюмира цялата стая, в която съм се намазала. Омекотяват, подхранват и освежават кожата ми по много приятен и комфортен начин. Няма нито омазняване, нито неприятно хлъзгаво или лепнещо усещане. 

Симпатичният комплект може да бъде открит по аптеките за малко под 20 лв.

0 коментара: